Pre Xmas beauty hacks: Οι καλύτερες ιδέες & προτάσεις για γιορτινά makeup & hair-looks που θα απογειώσουν τις γιορτινές σου εμφανίσεις!

Το γιορτινό μας αφιέρωμα θα σε κάνει να λάμψεις!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Rosie Huntington-Whiteley, Martha Hunt
Instagram: Rosie Huntington-Whiteley, Martha Hunt

Μια ανάσα από τα Χριστούγεννα και ετοιμάσαμε για εσένα ένα σούπερ αφιέρωμα, μέσα από τις σελίδες του περιοδικού «YOU Weekly», που μπορείς να δεις και εδώ, με τις καλύτερες ιδέες και προτάσεις για να φροντίσεις την επιδερμίδα σου αλλά και για υιοθετήσεις τα πιο ευφάνταστα makeup & hair-looks για τις γιορτινές σου εμφανίσεις. (δες και πως να εφαρμόσεις το κραγιόν σου σαν επαγγελματίας & να κάνεις τις γιορτινές σου εμφανίσεις πιο λαμπερές!)

Pre Xmas beauty hacks: Ιδέες και προτάσεις για λαμπερές εμφανίσεις

Για να είσαι πιο όμορφη και λαμπερή και αυτές τις γιορτές ξεκίνα από τη φροντίδα της επιδερμίδας σου με τα πιο στοχευμένα προϊόντα ομορφιάς και μετά εμπνεύσου από τα καλύτερα makeup & hair-styles που θα σε βοηθήσουν να απογειώσεις τα party look σου.

Skincare pampering

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μπεις σε γιορτινό mood από τη εξειδικευμένη περιποίηση της επιδερμίδας σου, η οποία θα γίνει στη συνέχεια ο ιδανικός καμβάς που θα αναδείξει το γιορτινό σου beauty look. Προϊόν-κλειδί για να το πετύχεις είναι ο κατάλληλος ορός προσώπου, ανάλογα με τις ανάγκες σου, ο οποίος θα σου χαρίσει όλα όσα έχεις ανάγκη για να λάμψεις!

Bar Refaeli
Instagram: Bar Refaeli

Δες τα προϊόντα για τέλεια επιδερμίδα

Για σούπερ εφέ λάμψης
Επένδυσε σε έναν ειδικό ορό λάμψης, ο οποίος χάρη στα πολύτιμα συστατικά του θα βελτιώσει την όψη της επιδερμίδας σου χαρίζοντας άμεσα αναζωογόνηση μέσα από ένα εφέ λάμψης και φωτεινότητας.

ziaja_serum

Ορός προσώπου που αναζωογονεί την επιδερμίδα, C.B3 Niacinamide, Active Face Serum, Ziaja, €8,30 (σε καταστήματα καλλυντικών, ινστιτούτα αισθητικής & φαρμακεία, venuselectronics.gr, facebook: Ziaja Greece)

Glow it up!

Λάμψη στα βλέφαρα ή στα χείλη; Ό,τι και εάν επιλέξεις για το γιορτινό σου makeup look, το σίγουρα είναι ότι θα κλέψεις τις εντυπώσεις στρέφοντας όλα τα βλέμματα πάνω σου! Εσύ απλά επίλεξε τα κατάλληλα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις.

Rosie Huntington-Whiteley
Instagram: Rosie Huntington-Whiteley

Τα προϊόντα-κλειδί για ένα γιορτινό μακιγιάζ

Ντεμακιγιάζ στο λεπτό!

Ακόμη και μετά από μια βραδινή έξοδο δεν θα πρέπει να αμελείς την αφαίρεση του μακιγιάζ σου. Για γρήγορο και εύκολο ντεμακιγιάζ εφοδιάσου με ειδικά υγρά μαντιλάκια, που θα κάνουν τη διαδικασία παιχνιδάκι!

pompon_gold

Υγρά μαντιλάκια ντεμακιγιάζ με φυσικό κολλαγόνο & χρυσό, Gold, Nourishing & Revitalizing, Pom Pon, medadis.gr

Party hair

Με τη γιορτινή περίοδο να έχει ξεκινήσει επίσημα και τα Χριστούγεννα να βρίσκονται προ των πυλών λογικό είναι να αρχίζουμε να ψάχνουμε ήδη τα χτενίσματα που θα μας συνοδέψουν στα πάρτι της σεζόν. Εδώ την τιμητική τους έχουν τα ανάλαφρα updos, τα επιμελώς ατημέλητα wavy hair-look αλλά και οι κομψές αλογοουρές, που είναι και πάλι τάση.

Martha Hunt
Instagram: Martha Hunt

Πως να υιοθετήσεις το τέλειο γιορτινό hair-look

Μυστικό για τέλειες αναλογίες & αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Απόλαυσε τις αγαπημένες σου γιορτινές λιχουδιές χρησιμοποιώντας λίγες σταγόνες από ένα γλυκαντικό με στέβια. Έτσι θα γευτείς χωρίς ενοχές τα γλυκά που σου αρέσουν αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο τα περιττά κιλά των γιορτών διατηρώντας την επιδερμίδα σου νεανική και λαμπερή.

zografos_diet

Γλυκαντικό σε υγρή μορφή από το φυτό Stevia, Slim Line Stevia, 0 ζάχαρη, 0 θερμίδες, Ζωγράφος, zografosdiet.gr

Πάρε μια γεύση από το αφιέρωμα που ετοιμάσαμε στο YOU Weekly....

Η beauty editor του YOU Weekly, Βάσω Αργυρέα σου δείχνει πως να προετοιμαστείς σωστά για τις γιορτές και να λάμψεις.