Αυτές είναι οι καλύτερες μάσκαρα για μήκος, όγκο & καμπυλότητα που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ακαταμάχητο βλέμμα!

Βρες αυτήν που σου ταιριάζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Οι καλύτερες μάσκαρα είναι αυτές που χαρίζουν στις βλεφαρίδες το επιθυμητό εφέ. Γι' αυτό το λόγο και για να βρεις ακριβώς αυτό που σου ταιριάζει, είτε δημιουργήσεις ένα καθημερινό ή ένα γιορτινό beauty look θα πρέπει να σκεφτείς τι αποτέλεσμα θέλεις να πετύχεις. (δες και πως να κάνεις Glam eye- looks με σύμμαχο το cake eyeliner για τέλειες γιορτινές και όχι μόνο εμφανίσεις)

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ακόμη και εάν δεν είσαι προικισμένη με μακριές, πλούσιες και γεμάτες βλεφαρίδες μια μάσκαρα με ειδικά μελετημένη σύνθεση για όγκο, μήκος ή καμπυλότητα, ανάλογα με τις ανάγκες σου, θα σε βοηθήσει να τις αποκτήσεις, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγεις στη λύση των ψεύτικων (τεχνητών) βλεφαρίδων για το μακιγιάζ των Χριστουγέννων, και όχι μόνο.

Θέλεις ακαταμάχητο βλέμμα; Αυτές είναι οι καλύτερες μάσκαρα για μήκος, όγκο & καμπυλότητα

Βρες τη μάσκαρα που καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες σου και εφάρμοσέ την γενναιόδωρα και με τον κατάλληλο τρόπο για να συμπληρώσεις μοναδικά τα αγαπημένα σου Xmas beauty looks

Μυστικό για καμπυλότητα

Εάν έχεις ίσιες βλεφαρίδες που δεν γυρίζουν με τίποτα επένδυσε σε ένα ειδικό ψαλιδάκι που θα χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις την επιθυμητή καμπυλότητα πριν εφαρμόσεις τη μάσκαρα. Σε ό,τι αφορά την επιλογή της μάσκαρα προτίμησε μια σε κλασικό τοξωτό σχήμα που σε βοηθά να γυρίσεις ακόμη και τις πιο μικρές τριχούλες. Μάλιστα, εάν θέλεις ακόμη περισσότερη διάρκεια, ειδικά για τα γιορτινά σου beauty looks επίλεξε μια μάσκαρα με αδιάβροχη σύνθεση.

kabili_mascara

Μαύρη μάσκαρα για έντονη καμπυλότητα, Twist Extreme Curl & Volume Mascara, Radiant professional make-up, €17, Μαύρη μάσκαρα για γύρισμα και όγκο, Telescopic Mascara, L'Oréal Paris, €18,38

Τέλειο μήκος σε λίγες κινήσεις

Επίλεξε μια μάσκαρα με εξειδικευμένη φόρμουλα με ειδικά πολυμερή που χαρίζουν επιπλέον μήκος στις βλεφαρίδες σου χωρίς να δημιουργούν κόμπους. Και μην ξεχνάς πριν την εφαρμογή της να περάσεις τις βλεφαρίδες σου με ένα ειδικό χτενάκι που θα τις διαχωρίσει. Έτσι, η μάσκαρα θα κατανεμηθεί καλύτερα προσφέροντας το επιθυμητό αποτέλεσμα.

mikos-mascara

Μαύρη μάσκαρα για μήκος & όγκο, Grand Lashes Mascara, Mon Rêve, €6,95, Μαύρη μάσκαρα για μήκος, They're Real!, Benefit, €31,95 (Sephora)

Πρόσθεσε έξτρα όγκο

Για εσένα που έχεις λεπτές βλεφαρίδες και αναζητάς εντυπωσιακό όγκο προτίμησε μια μάσκαρα που διαθέτει ειδικό βουρτσάκι με χοντρές τρίχες διαφορετικού μήκους. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσεις ακόμη και στις πιο κοντές βλεφαρίδες σου τον επιθυμητό όγκο.

ogos_mascara

Μαύρη μάσκαρα για απαράμιλλο όγκο, Fiber-Volume Mascara No 1, Seventeen, €15,30, Μαύρη μάσκαρα, The Falsies Surreal Extensions Mascara, Maybelline New York, €16,98

Το how to της εφαρμογής

Όποια μάσκαρα και εάν επιλέξεις άπλωσέ την προσεκτικά με κινήσεις ζιγκ-ζαγκ που θα σε βοηθήσουν στην ομοιόμορφη εφαρμογή της από τη ρίζα μέχρι την άκρη.