Το emerald makeup look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι η απόλυτη γιορτινή πρόταση για σούπερ εμφανίσεις!

Δες τι θα χρειαστεί για να το υιοθετήσεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

H κούκλα παρουσιάστρια του «Shopping Star», Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λατρεύει τα edgy beauty looks, που πραγματικά κάνουν τη διαφορά, ενώ είναι ιδανικά και για γιορτινές εμφανίσεις. (δες την παρουσιάστρια και με μονοχρωματικό μακιγιάζ που είναι ό,τι πιο chic)

Εδώ επίλεξε ένα γήινο λαμπερό μακιγιάζ στα βλέφαρα που συνδύασε με ένα κλασικό και ανάλαφρο wavy εφέ για τα μαλλιά της. Δες πως να το αντιγράψεις και εσύ.

Το emerald beauty look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι η απόλυτη γιορτινή πρόταση για σούπερ εμφανίσεις... Κάν' το βήμα-βήμα

  • Φρόντισε καλά την επιδερμίδα σου και μετά άπλωσε προσεκτικά λίγο υγρό ματ makeup σε πρόσωπο και λαιμό.
  • Στη συνέχεια εφάρμοσε στα πάνω βλέφαρα μια ιριδίζουσα καφέ σκιά και περιέγραψε τα κάτω με λίγο πράσινο μολύβι συμπληρώνοντας το μακιγιάζ στα μάτια με δυο στρώσεις μαύρης μάσκαρα.

ηλιάνα_παπαγεωργίου
Instagram

  • Κατά μήκος των ζυγωματικών σου άπλωσε μερικές πινελιές από μια terracotta, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα λαμπερό lip gloss σε γήινη απόχρωση.
  • Τέλος, σε ό,τι αφορά το χτένισμά σου κάνε μια χωρίστρα στη μέση και μετά δημιούργησε ανάλαφρους κυματισμούς με μια στρογγυλή βούρτσα και το σεσουάρ σου.
  • Για τέλειο φινίρισμα εφάρμοσε λίγο έλαιο μαλλιών στις άκρες τους.

Bonus tip

Για ένα σαγηνευτικό βλέμμα εφάρμοσε κατά μήκος των βλεφαρίδων σου λίγο σέρουμ που θα τις ενδυναμώσει. Έτσι, θα τις αναδείξεις καλύτερα.

Δες τι θα χρειαστεί για να το πετύχεις