Baby brow lamination: H νέα τεχνική για φυσικά γεμάτα φρύδια που κάνει τώρα θραύση στο TikTok!

Εδώ θα βρεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Και ενώ όλοι μιλούν πια για το brow lamination, την τεχνική, που χαρίζει γεμάτα και πυκνά φρύδια μέσα από ένα φυσικό σχήμα, το οποίο τα κάνει να δείχνουν ακόμη πιο περιποιημένα ένα νέο trend φαίνεται ότι ξεπροβάλλει μέσα από τα social media και ειδικά από τη δημοφιλή πλατφόρμα του TikTok.

O λόγος για το baby brow lamination, την εξελιγμένη τεχνική της παραπάνω μεθόδου που είναι ακόμη πιο φυσική δίνοντας ένα ακόμη πιο natural εφέ στα φρύδια σου. Θυμίζουμε ότι το κλασικό brow lamination είναι μια μη-επεμβατική τεχνική που δίνει στα φρύδια ένα ίσιο σχήμα προς μια κατεύθυνση κάνοντάς τα να δείχνουν πιο πλούσια και πιο γεμάτα. (δες και το «Underpainting», τη νέα makeup εμμονή που σαρώνει το TikTok)

Τι είναι το baby brow lamination & γιατί σαρώνει ήδη το TikTok;

Η τεχνική του baby brow lamination κινείται στην ίδια περίπου λογική με το κλασικό brow lamination με τη διαφορά όμως ότι δίνει ακόμη πιο φυσικό εφέ στο σχήμα των φρυδιών.

brow_lamination
Shutterstock

Μάλιστα, το συγκεκριμένο trend γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές αφού τα φρύδια τείνουν να γίνουν σιγά-σιγά πιο λεπτά. Έτσι, με την παραπάνω τεχνική αφήνουμε για λίγο στην άκρη τα πολύ πλούσια και γεμάτα φρύδια δίνοντας τη σκυτάλη σε ένα πιο λεπτό σχήμα. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι τo baby brow lamination είναι μια τεχνική που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα γεγονός που την κάνει και πιο δημοφιλή από την κλασική brow lamination.

Και εάν αναζητάς ένα ακόμη θετικό του baby brow lamination σου έχω το καλύτερο που δεν είναι άλλο από την προστασία των φρυδιών μια και μόνο στις μισές ή και σε λιγότερες τρίχες εφαρμόζεται η τεχνική. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι μπορείς, εάν θέλεις, να τα βουρτσίζεις με ένα ειδικό τζελ για να διατηρούν το σχήμα τους και να φαίνονται πιο λαμπερά.

Πως να υιοθετήσεις το trend

Φυσικά ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχεις είναι μια μια απλή επίσκεψη στον ειδικό, που θα φροντίσει τα φρύδια σου προχωρώντας στην μέθοδο που σου ταιριάζει. Ακόμη μπορείς να το πετύχεις και στο σπίτι χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα και εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να το υιοθετήσεις

Πάρε μια γεύση από τη συγκεκριμένη τεχνική μέσα από το TikTok