Trend alert: Αυτά είναι τα 5 κουρέματα που θα βλέπουμε συνέχεια μέσα στο 2024!

Δες τι επιφυλάσσει το νέο έτος για τα μαλλιά μας

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Και ενώ σε λίγο αποχαιρετάμε το 2023 μαζί με όλα όσα έφερε μαζί του, η συζήτηση για τα hair-trends που έρχονται με τη νέα χρονιά φουντώνει ολοένα και περισσότερο. Φυσικά πρώτο λόγο στις beauty συζητήσεις έχουν τα κουρέματα που έρχονται ολοταχώς το 2024. (δες και τα 12 πιο δημοφιλή προϊόντα ομορφιάς που έγιναν viral στο TikTok το 2023)

Και ενώ το 2023 το bob δηλαδή το καρέ, σε όλες τις εκδοχές του με κυρίαρχο το Italian bob πρωταγωνιστούσε, το 2024 φαίνεται ότι το αφήνει για λίγο πίσω του δίνοντας τη σκυτάλη σε άλλα ακόμη πιο ανάλαφρα κουρέματα.

4+1 κουρέματα που θα μας συνοδέψουν το 2024!

Αφού κάναμε μια γρήγορη έρευνα στα trends του TikTok και του Instagram και αφού συμβουλευτήκαμε τους ειδικούς καταλήξαμε σε 5 από τις πιο δημοφιλείς κουπ που θα δούμε μέσα στο 2024.

Το soft bob, το lob 2.0, το bob αλλά 90’s τα easy hair look αλλά και το cropped pixie είναι τα 5 επικρατέστερα κουρέματα που ξεχωρίσαμε.

Soft bob

Πρόκειται για μια soft εκδοχή του γαλλικού bob, που συμπληρώνεται με ανάλαφρα φιλαρίσματα στο μπροστινό μέρος των μαλλιών. Στο συγκεκριμένο καρέ τα μαλλιά φθάνουν περίπου στο ύψος κάτω από το πηγούνι, ενώ κατά το φορμάρισμα γίνεται μια κλίση προς το εσωτερικό τους για να δημιουργηθεί αυτό το γαλλικού τύπου καρέ.


Lob 2.0

Τα φιλαριστά μακριά μαλλιά, που θυμίζουν το δημοφιλές κούρεμα της Rachel από τα «Τα Φιλαράκια» επανακάμπτει δυναμικά, και γίνεται must για τα μακριά μαλλιά. Εάν λοιπόν έχεις μακριά μαλλιά σε ένα ενιαίο μήκος ήρθε η ώρα για να τα φιλάρεις προκειμένου να ακολουθήσεις την τάση.

‘90s bob

Τα κοντά μαλλιά είναι και αυτά στους πρωταγωνιστές του 2024. Με έμπνευση από τις κουπ της Victoria Beckham στα τέλη της δεκαετίας του 1990 η νέα αυτή κουπ θα γίνει η αγαπημένη για όσες λατρεύουν τα κοντά μαλλιά ή απλά θέλουν μια τολμηρή αλλαγή.


Easy hair, don't care

To 2024 αγκαλιάζουμε τους φυσικούς κυματισμούς στα μαλλιά τονίζοντάς τους ακόμη περισσότερο, ενώ δίνουμε έμφαση στην υγιή τους όψη προκειμένου να δείχνουν όμορφα και λαμπερά.


Cropped pixie

Μια μοντέρνα εκδοχή ενός κοντού pixie με αρκετά φιλαρίσματα στο μπροστινό τμήμα των μαλλιών είναι κάτι που θα δούμε πολύ τη νέα χρονιά που μόλις έρχεται. Και αυτό γιατί ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου, ενώ είναι ιδανική και για κάθε τύπο μαλλιών.