Critics Choice Awards 2024: H Emma Stone απογειώνει το glam & chic look στο κόκκινο χαλί!

Δες τι επίλεξε για το μακιγιάζ & το hair-look της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Photo by Lionel Hahn/Getty Images/Ideal Image
Photo by Lionel Hahn/Getty Images/Ideal Image

Ακόμα ένα βραβείο πρόσθεσε στο βιογραφικό της η πολυτάλαντη ηθοποιός Emma Stone! Συγκεκριμένα, η χολιγουντιανή σταρ τιμήθηκε στα «Critics Choice Awards 2024», που έγιναν στις 14 Ιανουαρίου στη Santa Monica της California,.για το ρόλο της στην ταινία «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου με το βραβείο της καλύτερης Ηθοποιού. (δες και το bone broth, τον «μαγικό» πλούσιος σε κολλαγόνο ζωμός που λατρεύουν οι σταρ του Χόλιγουντ)

Θυμίζουμε ότι έχει ήδη προσθέσει στο βιογραφικό της ένα ακόμη βραβείο στην πρόσφατη απονομή των «Golden Globes 2024» για τον ρόλο της ως Bella στην παραπάνω ταινία, ενώ από ό,τι φαίνεται αποτελεί και το φετινό φαβορί για την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία και στα Όσκαρ, που αναμένονται προσεχώς.

Δες την glam εμφάνιση της Emma Stone στο κόκκινο χαλί των «Critics Choice Awards 2024»

Η 29η απονομή των Critics Choice Awards έριξε αυλαία με μερικές από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς να κάνουν την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης πιο λαμπερές από ποτέ. Μια από αυτές ήταν και η Emma Stone, που φέτος έχει και την τιμητική της αφού έχει ήδη βραβευτεί στα «Golden Globes 2024» για την ερμηνεία της στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things». Σημείωσε ότι τα συγκεκριμένα βραβεία θεωρούνται και ως ο προάγγελος των Oscars μιας και οι κριτικοί είναι εκείνοι που αποφασίζουν τα βραβεία τόσο για τη μεγάλη όσο και για τη μικρή οθόνη.

emmastone_criticsawards2024
Photo by Amy Sussman/Getty Images/Ideal Image

H κούκλα ηθοποιός φορώντας μια custom-made δημιουργία του Οίκου Louis Vuitton σε μαύρο χρώμα, την οποία συνδύασε με ένα glam beauty look έκανε για μια ακόμη φορά αίσθηση στο red-carpet των «Critics Choice Awards 2024».

Για τη συγκεκριμένη βραδιά η κούκλα ηθοποιός επίλεξε να συμπληρώσει την εντυπωσιακή αυτή δημιουργία με ένα μίνιμαλ μακιγιάζ με ροζ τόνους σε ζυγωματικά και χείλη, ενώ για το χτένισμά της προτίμησε ένα χαμηλό στιλιζαρισμένο σινιόν, που τόνισε τέλεια το λαιμό και το ντεκολτέ της.

Λίγα λόγια για το beauty look της...

Η τέλεια βάση της επιδερμίδας ήταν το κλειδί για το αψεγάδιαστο makeup look της, που συμπληρώθηκε ιδανικά από ροζ πινελιές σε ζυγωματικά και χείλη, οι οποίες μάλιστα ανέδειξαν μοναδικά την αλαβάστρινη επιδερμίδα της.

Σε ό,τι αφορά το χτένισμά της προτίμησε ένα στιλιζαρισμένο χαμηλό σινιόν με χωρίστρα στη μέση που έδεσε τέλεια με το υπόλοιπο look της, ενώ ακόμη ήταν και η ιδανική επιλογή για ένα glam & chic beauty look που ξεχώρισε τη συγκεκριμένη βραδιά.