Βραβεία Emmy 2024: H Selena Gomez με κραγιόν έμπνευση πάνω στο κόκκινο χαλί!

Δες το total beauty looik της στην τελετή απονομής

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Photo by Gilbert Flores/Getty Images/Ideal Image
Photo by Gilbert Flores/Getty Images/Ideal Image

Η δημοφιλής ηθοποιός, Selena Gomez, ίσως έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις πάνω στο κόκκινο χαλί των φετινών βραβείων Emmy, που έγιναν πρόσφατα στο Λος Άντζελες. (δες και το beauty look της Emma Stone στα Critics Choice Awards 2024 που απογειώνει το glam & chic στο κόκκινο χαλί)

Τα 75α βραβεία Emmy, που πραγματοποιήθηκαν στις 15/01, μετά από αρκετές αναβολές εξαιτίας της απεργίας των ηθοποιών φαίνεται ότι τίμησαν με την παρουσία τους πολλές σταρ της μικρής και της μεγάλης οθόνης που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους. Η 31χρονη αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός, ήταν μια από αυτές που έλαμψε στη συγκεκριμένη διοργάνωση τόσο με τις στιλιστικές της επιλογές όσο και με το makeup look της.

Ανακάλυψε το beauty look της Selena Gomez στα βραβεία Emmy 2024

Η κούκλα ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Only Murders in the Building» η οποία απέσπασε 11 υποψηφιότητες εμφανίστηκε με μια custom made δημιουργία Oscar de la Renta στολισμένη με 450.000 παγέτες για τις οποίες χρειάστηκαν 930 ώρες κεντήματος στο χέρι για την ολοκλήρωσή της.

Την υπέροχη αυτή δημιουργία συμπλήρωσε με ένα μοναδικό μακιγιάζ με ένταση στα χείλη. Συγκεκριμένα, η πανέμορφη σταρ προτίμησε να τονίσει τα βλέφαρα με μια σκιά σε ροζ τόνο, ενώ έδωσε ένταση στα χείλη επιλέγοντας ένα κραγιόν σε έντονη burgundy απόχρωση, που έδεσε τέλεια με το υπόλοιπο σύνολό της.

selena_gomez_emmy_2024
Photo by Neilson Barnard/Getty Images/Ideal Image

Λίγα λόγια για το makeup look της

Ο celebrity makeup artist, Hung Vanngo, που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της φρόντισε να δημιουργήσει μια καλή βάση για την επιδερμίδα της, η οποία ήταν και ο τέλειος καμβάς για το vampy χρώμα στα χείλη της. Ειδικότερα, για το σούπερ χρώμα στα χείλη της ο Hung Vanngo χρησιμοποίησε to αδιάβροχο μολύβι χειλιών Kind Words - Matte Lip Liner της Rare beauty, το οποίο συμπλήρωσε με το ματ κραγιόν Rare Beauty, Kind Words - Matte Lipstick Strong δημιουργώντας αυτό το vampy εφέ.

Τέλειο combo για το συγκεκριμένο beauty look ήταν το ψηλό σινιόν που υιοθέτησε, το οποίο μάλιστα τόνισε ακόμη περισσότερο το σκούρο χρώμα στα χείλη της αλλά και τα υπέροχα κοσμήματα Tifany & Co που αναδείκνυαν το ντεκολτέ της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.