Βρίσκεις τα μακριά μαλλιά σου βαρετά; Με αυτά τα κουρέματα θα δείχνουν πιο stylish!

Δες πως μπορείς να τα απογειώσεις με λίγες κινήσεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Oι περισσότερες από εμάς θωρούμε-και μάλιστα εσφαλμένα- ότι το να έχει μια γυναίκα μακριά μαλλιά αυτό αυτόματα περιορίζει τις επιλογές της σε ό,τι αφορά τα κουρέματα, τα οποία μπορεί να δοκιμάσει και να δείχνει πιο στιλάτη από ποτέ!

Αυτό φυσικά δεν ισχύει καθόλου! Και αυτό γιατί σίγουρα το να έχεις μεσαίου μήκος ή και κοντά μαλλιά μπορεί να σου δίνει κάποιες επιπλέον δυνατότητες για να μεταμορφώσεις το hair-look σου αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και τα μακριά μαλλιά δεν μπορούν να γίνουν η βάση για ένα υπέροχο κούρεμα, που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. (δες και τις 6 «κακές» συνήθειες που πρέπει να αποφεύγεις το χειμώνα προκειμένου να διατηρήσεις τα μαλλιά σου περιποιημένα)

Δες μερικά από τα καλύτερα κουρέματα για τα μακριά μαλλιά που δεν θα δείχνουν πια βαρετά

Ακόμη και ένα απλό τριμάρισμα στις άκρες των μαλλιών σου μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υγιή όψη των μαλλιών σου, ενώ τεχνικές όπως το φιλάρισμα μπορεί να τους δώσουν έξτρα όγκο και κίνηση τονίζοντας μοναδικά το σχήμα του προσώπου σου.

hair_cut
Unsplash

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να θυμάσαι ότι δεν υπάρχει κανένα κούρεμα που να ταιριάζει σε όλους, ενώ κάθε hair-style μπορεί να προσαρμοστεί από τον κομμωτή στον τύπο των μαλλιών σου προκειμένου να συμπληρώνει ιδανικά το σχήμα του προσώπου σου και να είναι εναρμονισμένο με την προσωπικότητά σου.

Για παράδειγμα, μπορείς να ζητήσεις από τον κομμωτή ένα shag κούρεμα, το οποίο θα εναρμονιστεί με τα μακριά σου μαλλιά, χωρίς ωστόσο να απαρνηθείς το μήκος τους. Εάν πάλι αναζητάς ένα σικάτο hair-look μπορείς να επιλέξεις ένα μακρύ κούρεμα, που να το συνδυάσεις με μια φράντζα ή και μακριές αφέλειες.

Και μην ξεχνάς... κάνοντας ακόμη και μια μικρή αλλαγή στην κουπ των μακριών μαλλιών σου μπορείς να μεταμορφώσεις κυριολεκτικά το hair-look σου χωρίς ωστόσο να θυσιάσεις το αγαπημένο σου μήκος.

Πάρε λίγη έμπνευση για το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο

Πες ναι στο έντονο φιλάρισμα!


Δοκίμασε μακριές φράντζες


Τόλμησε να κάνεις αφέλειες


Tόνισε το χρώμα τους