Αυτά είναι τα 5 καλύτερα σαμπουάν για λεπτά μαλλιά που δίνουν όγκο & λάμψη!

Δες ποιά είναι και πόσο κοστίζουν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Έχεις λεπτά και αδύναμα μαλλιά και ονειρεύεσαι όγκο, σώμα και πυκνότητα που θα αναδείξει το κάθε σου χτένισμα; Εάν ναι, τότε ο σίγουρος τρόπος για να το πετύχεις είναι επιλέγοντας το κατάλληλο σαμπουάν που θα σου χαρίσει μια υγιή όψη γεμάτη ζωντάνια και σούπερ όγκο!

Πριν λοιπόν κάνεις τη σωστή επιλογή μάθε περισσότερα για τον τύπο των λεπτών μαλλιών αλλά και για τον τρόπο που θα πρέπει να τα φροντίσεις για να αποκτήσουν άμεσα όγκο και πυκνότητα, χωρίς ωστόσο να τα επιβαρύνεις! (δες και κουρέματα που θα κάνουν τα μακριά μαλλιά σου να δείχνουν πιο stylish)

Λεπτά μαλλιά: Έτσι θα τα φροντίσεις για να τους δώσεις όγκο & πυκνότητα!

Συνήθως τα λεπτά μαλλιά έχουν εξασθενημένες άκρες εξαιτίας των εποχικών αλλαγών αλλά και κάποιων χημικών επεξεργασιών που έχουν υποστεί με αποτέλεσμα να δείχνουν ακόμη πιο αδύναμα. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να επιλέγεις πολύ προσεκτικά το σαμπουάν που χρησιμοποιείς, το οποίο θα απομακρύνει τους ρύπους από τα μαλλιά σου, ενώ παράλληλα θα φροντίζει το τριχωτό της κεφαλής και της άκρες χωρίς να τις φθείρει.

volume_hair
Unsplash

Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιείς, ανάμεσα στα λουσίματα, ένα ξηρό σαμπουάν, που θα ψεκάσεις απευθείας στις ρίζες για να τις ανασηκώσεις και να εξαφανίσεις το περιττό σμήγμα και τη λιπαρότητα. Με αυτόν τον τρόπο θα παρατείνεις και το χρόνο ανάμεσα στα λουσίματα.

Μυστικό για ολοκληρωμένη φροντίδα & styling

Αφού επιλέξεις με προσοχή το κατάλληλο σαμπουάν που ταιριάζει για τον τύπο των μαλλιών σου εφάρμοσε στη συνέχεια μια μαλακτική κρέμα ή και μια μάσκα, στην περίπτωση που τα μαλλιά σου το έχουν ανάγκη δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο styling. Μάλιστα το μυστικό για να πετύχεις έξτρα όγκο κατά το φορμάρισμα είναι να στεγνώσεις τα μαλλιά με σεσουάρ ανασηκώνοντας καλά τις ρίζες.

Ανακάλυψε τα top σαμπουάν για τα λεπτά & αδύναμα μαλλιά

Δες τα καλύτερα σαμπουάν για όγκο και πυκνότητα που ξεχωρίσαμε για εσένα! Πάρε μια μικρή γεύση...

Σαμπουάν για όγκο, Hair Rituel, Revitalizing Volumizing Shampoo With Camellia Oil, Sisley Paris, €59,90

sisleyparis_shampoo

Σαμπουάν για όγκο, Volumea, René Furterer, €15 (στα Φαρμακεία)

renefurterer

Σαμπουάν για όγκο, Bain Volumifique, Kerastase, €23,67 (στα Κομμωτήρια)

kerastaseshampoo

Σαμπουάν για καθημερινή χρήση, Every day Shampoo, Frezyderm, €14,82 (στα Φαρμακεία)

frezyderm_shampoo

Σαμπουάν για όγκο και πυκνότητα, Dercos Densi-Solutions Thickening Shampoo, Vichy, €15,28 (στα Φαρμακεία)

vichyshampoo