7 κολακευτικά κουρέματα που σμιλεύουν & αδυνατίζουν το οβάλ και στρογγυλό πρόσωπο!

Ανακάλυψε τις κουπ που θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά σου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Elsa Hosk
Instagram: Elsa Hosk

Ένα κούρεμα σίγουρα μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εμφάνισή σου και να αναβαθμίσει παράλληλα το στιλ σου. Γι' αυτό το λόγο πρέπει η επιλογή του πρέπει να είναι προσεκτική προκειμένου να τονίσει το σχήμα του προσώπου σου αλλά και να ενισχύσει τα χαρακτηριστικά σου.

Σε κάθε περίπτωση, είτε έχεις στρογγυλό, οβάλ ή τετράγωνο σχήμα προσώπου υπάρχουν κάποιες κουπ που μπορεί να σε κολακεύσουν σμιλεύοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σου. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα πιο stylish κουρέματα που μπορείς να δοκιμάσεις για τα μαλλιά σου κάνοντας μια ασφαλής επιλογή που θα απογειώσει την εμφάνισή σου. (δες και για το φυσικό στέγνωμα VS σεσουάρ, ποιό είναι το καλύτερο για τα μαλλιά σου;)

Δες 6+1 κουρέματα που κολακεύουν και αδυνατίζουν κάθε σχήμα προσώπου!

Ανακάλυψε 7 κουπ που θα μεταμορφώσουν το total look σου και θα σε κολακεύσουν χαρίζοντάς σου μια στιλάτη κουπ, που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Back to the 70's

Με επιρροές από τη θρυλική δεκαετία του 1970, το συγκεκριμένο κούρεμα, που θυμίζει το hair-look της Farrah Fawcett έχει ως βασικό χαρακτηριστικό του τα πολλά φιλαρίσματα, ενώ είναι ιδανικό για όλες όσες λατρεύουν τα vintage hair-looks με όγκο.


It's layering time...

Η ιδανική επιλογή για όσες θέλουν να ανανεώσουν την εμφάνισή τους χωρίς να θυσιάσουν το μήκος των μαλλιών τους. Μπορεί να γίνει με layering, δηλαδή με πολλά φιλαρίσματα, που αναδεικνύουν μοναδικά το οβάλ πρόσωπο.


The Rachel cut

To δημοφιλές κούρεμα της Rachel (aka Jennifer Aniston) από «Τα Φιλαράκια» είναι μια καλή επιλογή για να σμιλεύσει το πρόσωπο, ενώ κολακεύει και το πηγούνι.

Wolf cut

H Billie Elish ήταν η πρώτη που το υιοθέτησε και μάλιστα με επιτυχία. Σημείωσε ότι το συγκεκριμένο κούρεμα ενδείκνυται για όσες θέλουν να δοκιμάσουν ένα edgy hair-look και να κάνουν το δικό τους statement.


Shag hair-cut

Μια κουπ για τις πιο τολμηρές που δεν διστάζουν να κόψουν πιο κοντά τα μαλλιά σου και να κάνουν και αφέλειες ή φράντζες. Το συγκεκριμένο shag ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου και το αναδεικνύει με τα συγκεκριμένα φιλαρίσματα.

Mulltet

H τέλεια επιλογή για όσες θέλουν να δοκιμάσουν μια κοντή κουπ και να αποχωριστούν τα μακριά μαλλιά τους δίνοντας μοναδικό στιλ στο total look τους, ενώ ακόμη δημιουργούν και γωνίες στο πρόσωπο.


French bob

Μια φινετσάτη εκδοχή του bob που θα σμιλεύσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου χαρίζοντάς σου μοναδικό στιλ!