Αυτές είναι οι 4 hot τάσεις στο μακιγιάζ που θα δούμε να παίζουν παντού την άνοιξη!

Δες τα νέα makeup trends της σεζόν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Ροδαλές αποχρώσεις σε χείλη και ζυγωματικά, ombré χείλη, γραμμικό σχήμα στα βλέφαρα και πολύχρωμα μάσκαρα είναι μερικές από τις πιο καυτές τάσεις που θα δούμε να πρωταγωνιστούν στο μακιγιάζ της άνοιξης! (δες και όλα τα μυστικά για να επιλέξεις την κατάλληλη μάσκαρα- ανάλογα με το βουρτσάκι- και να την εφαρμόσεις σωστά)

Τα fashion show για τις συλλογές άνοιξη/καλοκαίρι 2024 καθώς οι πρόσφατες εμφανίσεις των σταρ πάνω στο κόκκινο χαλί μας έδωσαν μια μικρή γεύση για όλα όσα θα δούμε στο μακιγιάζ αυτής τη σεζόν. Εμείς ξεχωρίσαμε 4 από τις πιο κυρίαρχες τάσεις.

4 makeup trends που πρωταγωνιστούν τη φετινή άνοιξη!

Με στοιχεία από τη θρυλική δεκαετία του 1990 και των 00's τα trends της άνοιξης αναβιώνουν παλαιότερες τάσεις δίνοντάς τους μια μοντέρνα διάσταση. Πάρε μια μικρή γεύση...

υφές προϊόντων μακιγιάζ
Shutterstock

Graphic Liner

Oι γραφικές τέχνες κυριαρχούν στο μακιγιάζ της άνοιξης. Έτσι, εκτός από την κλασική μαύρη γραμμή eyeliner, με την οποία τονίζεις τα πάνω βλέφαρα τώρα μπορείς να σχηματίσεις και πιο περίτεχνα μοτίβα και σχέδια για να διανθίσεις το μακιγιάζ στα μάτια. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμη και χρωματιστά eyeliner αλλά και σκιές για να δώσεις ένα παιχνιδιάρικο εφέ στο βλέμμα.


Color-mania

Η φετινή άνοιξη είναι γεμάτη με χρώμα! Έτσι, ήρθε η ώρα να βάλεις στην άκρη την αγαπημένη σου μαύρη μάσκαρα και να πειραματιστείς με χρώμα και στο βλέμμα. Επίλεξε χρωματιστές μάσκαρα, σε μπλέ ή μοβ απόχρωση, που είναι ό,τι πιο hot τώρα και παίξε με το μακιγιάζ σου δημιουργώντας ευφάνταστα beauty looks!


Blush flush

ροδαλά ζυγωματικά βρίσκονται στο προσκήνιο αυτήν την άνοιξη χαρίζοντας ένα girly εφέ μέσα από μια υγιή και φυσική όψη στο πρόσωπο. Επίλεξε ροζ ή απαλές ροδακινές αποχρώσεις ρουζ, σε κρεμώδη ή κόμπακτ μορφή και εφάρμοσέ το στο κέντρο των ζυγωματικών σου για να βγάλεις αυτό το φρέσκο και δροσερό εφέ.


Ombré χείλη

Απευθείας από τη δεκαετία του 1990 τα ombre χείλη επιστρέφουν δυναμικά αυτή τη σεζόν. Πως θα το πετύχεις; Τονίζοντας το περίγραμμα των χειλιών σου με ένα μολύβι σε πιο σκούρα απόχρωση-σε σχέση με το κραγιόν σου-το οποίο θα τα κάνει να δείχνουν πιο λαχταριστά και πιο juicy.


Όμορφη εκ των έσω

Πίσω από την καλοφροντισμένη επιδερμίδα, τα λαμπερά μαλλιά και τα δυνατά νύχια βρίσκεται το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής, που θα τα ενισχύσει. Ποιο είναι αυτό; Το Florasil της Flora, ένα μοναδικό προϊόν φυτικής προέλευσης, που παρασκευάζεται με μια πρωτοποριακή μέθοδο υδατικής εκχύλισης από το φυτό Equisetum Arvense (Spring Horsetail ή Ανοιξιάτικο Πολύκομπο) και είναι το μοναδικό φυσικό συμπλήρωμα πυριτίου συνδεδεμένο με βιοφλαβονοειδή.

συμπλήρωμα διατροφής florasil

Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα θα χαρίσει στο δέρμα σου ζωντάνια και λάμψη ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι θα δείχνει πιο φρέσκο και νεανικό. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι η πολύτιμη σύνθεσή του ενδυναμώνει τα μαλλιά και ενισχύει τα νύχια.

Για περισσότερα δες εδώ.

Info

Τα προϊόντα MedMelon διατίθενται στα Φαρμακεία. Για περισσότερα κάνε κλικ στο medmelon.gr