Grammy Awards 2024: H Heidi Klum με εντυπωσιακό beauty look που κολακεύει όλες τις γυναίκες άνω των 50!

Δες την εκθαμβωτική της εμφάνιση

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Photo by Jeff Kravitz/Getty Images/Ideal Image
Photo by Jeff Kravitz/Getty Images/Ideal Image

H 66η απονομή των βραβείων Grammy, που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες, έριξε αυλαία για μια ακόμη χρονιά αφού προηγουμένως γιόρτασε τις καλύτερες μουσικές συνθέσεις και ηχογραφήσεις της χρονιάς τιμώντας τους αγαπημένους καλλιτέχνες του κοινού.

Εκεί έδωσαν το παρών και μερικές από τις πιο λαμπερές σταρ, οι οποίες μέσα από τις στιλιστικές τους επιλογές και τα εκθαμβωτικά τους beauty looks έκλεψαν για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις πάνω στο κόκκινο χαλί, και όχι μόνο. Μια από αυτές ήταν και το πανέμορφο top model, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, Heidi Klum, η οποία αν και έχει κλείσει ήδη τα 50 της χρόνια δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια 30αρα! (δες και τα μυστικά της Andie MacDowell για να είναι αλλά & να δείχνει στα καλύτερά της στα 65 της χρόνια)

Η Heidi Klum στα Grammy Awards 2024 με εντυπωσιακό beauty look που είναι ιδανικό για γυναίκες 50+

Φορώντας ένα αποκαλυπτικό μάξι φόρεμα σε χρυσό και μαύρο που τόνιζε μοναδικά το υπέροχο της ντεκολτέ αφήνοντας κυριολεκτικά ελάχιστα στη φαντασία, η πανέμορφη Heidi, ξεχώρισε για μια ακόμη φορά στο κόκκινο χαλί της απονομής των φετινών βραβείων Grammy. Μάλιστα, η εντυπωσιακή αυτή δημιουργία αναδείκνυε μοναδικά τις αψεγάδιαστες αναλογίες του top model, που στα 50 της χρόνια εξακολουθεί να έχει ένα κορμί χωρίς ψεγάδι!

heidiklum_beauty
Photo by Frazer Harrison/Getty Images/Ideal Image

Μάθε περισσότερα για το makeup & hair- look της

Η 50χρονη σταρ εκτός από τις τέλειες αναλογίες που διαθέτει έχει και μια υπέροχη επιδερμίδα, την οποία φροντίζει να αναδεικνύει μοναδικά επιλέγοντας το κατάλληλο μακιγιάζ, για τις επίσημες εμφανίσεις της, και όχι μόνο. Έτσι, για τη συγκεκριμένη της εμφάνιση επίλεξε να δώσει ένταση στο βλέμμα με ένα smokey eye makeup αφήνοντας χείλη και ζυγωματικά σε πιο γήινους και διακριτικούς τόνους.

Όσο για το hair-look της; Αυτό θύμιζε χτένισμα βγαλμένο από τη δεκαετία των 90's με ανάλαφρους κυματισμούς και σούπερ όγκο, που συμπληρώθηκε ιδανικά από μια χωρίστρα στο πλάι.

Σημείωσε ότι το συγκεκριμένο beauty look είναι ιδανικό ακόμη και για γυναίκες άνω των 50 που λατρεύουν το έντονο μακιγιάζ και τους ανάλαφρους κυματισμούς για τα μαλλιά τους, ενώ δεν διστάζουν να τολμήσουν!