Με αυτά τα 3 οικονομικά προϊόντα μακιγιάζ της Zara Beauty θα υιοθετήσεις το glazed blush trend που είναι ό,τι πιο hot για το 2024!

Έτσι θα το πετύχεις εύκολα και απλά!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
 Με αυτά τα 3 οικονομικά προϊόντα μακιγιάζ της Zara Beauty θα υιοθετήσεις το glazed blush trend που είναι ό,τι πιο hot για το 2024!

To glazed blush trend είναι ο πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ της σεζόν μέσα από ένα ροδαλό makeup που βγάζει μια όψη υγείας και λάμψης για το πρόσωπό σου.

Βασικό χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης τάσης, που θα βλέπουμε παντού το 2024, είναι οι γυαλάδες ψηλά στα ζυγωματικά αλλά και η λάμψη στα χείλη που χαρίζουν στο λαμπερό αυτό beauty trend μια νότα φρεσκάδας και δροσιάς, η οποία μάλιστα είναι ιδανική για ένα ανοιξιάτικο beauty look. Εμείς βρήκαμε 3 must-have προϊόντα της Zara Beauty που θα σε βοηθήσουν να δοκιμάσεις τη νέα αυτή τάση. (δες και 5 Ζara perfumes που κοστίζουν κάτω από 25 ευρώ & θυμίζουν αρώματα πολυτελών Οίκων)

Πως να υιοθετήσεις το glazed blush trend με προϊόντα μακιγιάζ Zara Beauty

To glazed blush trend αποτελεί μια καυτή τάση που θα είναι κυρίαρχη το 2024. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα μακιγιάζ με έμφαση στα ζυγωματικά-τα οποία αποκτούν ένα ροδαλό και λαμπερό φινίρισμα- που φωτίζει την επιδερμίδα χαρίζοντάς της μια φρέσκια όψη. Για να το πετύχεις θα χρειαστείς τα 3 προϊόντα μακιγιάζ, τα οποία μπορείς θα βρεις στη συλλογή μακιγιάζ Zara Beauty σε πολύ προσιτές τιμές.

zarabeauty_makeu

Tα 3 οικονομικά προϊόντα-κλειδί που θα χρειαστείς

  1. Πολυλειτουργικό στικ σε κρεμώδη υφή, 3 σε 1 Manifesto Νο 144, Zara Beauty, €12,95
  2. Κρεμώδης σκιά ματιών, Éclipse rosée Νο 171, Zara Beauty, €8,95
  3. Lip gloss χειλιών, Zara Beauty, €8,95

zarabeauty_makeup

Το How to της εφαρμογής

  • Αφού χτίσεις μια καλή βάση για την επιδερμίδα σουμε τη βοήθεια ενός υγρού makeup εφάρμοσε μια ιδέα από το πολυ-λειτουργικό στικ σε κρεμώδη υφή ψηλά στα ζυγωματικά σου απλώνοντάς το προσεκτικά με τα δάκτυλά σου.
  • Στη συνέχεια πέρασε την κρεμώδη σκιά Éclipse rosée Νο 171 από όλο το κινητό βλέφαρο, ενώ για ένα λαμπερό τελείωμα στα χείλη σου χρησιμοποίησε το απαλό Lip gloss χειλιών της σειράς, που θα ολοκληρώσει το makeup look σου προσφέροντας ένα γυαλιστερό φινίρισμα.
Info

Τα συγκεκριμένα προϊόντα μακιγιάζ διατίθενται στα φυσικά καταστήματα Zara αλλά και online μέσα από το www.zara.com/gr