Scandi hairline: H τεχνική μαλλιών -που φωτίζει το πρόσωπο- για την οποία όλοι θα μιλούν το 2024!

Δες γιατί να τη δοκιμάσεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Romee Strijd
Instagram: Romee Strijd

Τι θα έλεγες εάν μπορούσες να εφαρμόσεις μια μοναδική τεχνική στις φύτρες και τις τριχούλες του πετάνε γύρω από τη γραμμή των μαλλιών σου φωτίζοντας παράλληλα το πρόσωπό σου; Σίγουρα πρόκειται για ένα δελεαστικό σενάριο που όλες μας λίγο έως πολύ θα θέλαμε να ακολουθήσουμε.

Και ο λόγος είναι απλός. Τόσο οι φύτρες όσο και οι μικρές τριχούλες γύρω από το στεφάνι είναι κάτι παραπάνω από ενοχλητικές οπότε η ιδέα και μόνο ότι μπορούν να γίνουν χρήσιμες σε κάτι είναι σίγουρα ευπρόσδεκτη από όλες μας. Πως θα το κάνεις αυτό; Με το Scandi hairline, μιας νέας τεχνικής που καμουφλάρει τις ρίζες και φωτίζει την επιδερμίδα σου. (δες και το σαμπουάν ενδυνάμωσης που είναι ιδανικό για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά που δεν μακραίνουν με τίποτα)

Scandi hailrine: Tι είναι & γιατί όλοι θα μιλούν για την συγκεκριμένη τεχνική μαλλιών το 2024

Μια τάση στο χρώμα των μαλλιών που είδαμε πολύ το καλοκαίρι του 2023, ενώ από ό,τι φαίνεται αναβιώνει και φέτος είναι το Scandi hairline, μια τεχνική που ανοίγει το χρώμα στις φύτρες των μαλλιών σου προκειμένου να τις καμουφλάρει και να φωτίσει το πρόσωπό σου. Η συγκεκριμένη τεχνική είναι ήδη viral στο TikTok με εκατομμύρια προβολές, ενώ πολλές έχουν ήδη σπεύσει να τη δοκιμάσουν στα μαλλιά τους για να τους δώσουν έξτρα λάμψη και φωτεινότητα τονίζοντας παράλληλα την επιδερμίδα τους.


Η συγκεκριμένη τεχνική εφαρμόζεται στα μαλλιά από τον κομμωτή, ο οποίος θα ανοίξει το χρώμα των baby hairs στη γραμμή των μαλλιών σου για να τις κάνει να φαίνονται λιγότερο και να μην είναι τόσο ενοχλητικές. Έτσι, θα τις καμουφλάρει τέλεια φωτίζοντας παράλληλα το πρόσωπό σου. Σημείωσε ότι η συγκεκριμένη τεχνική είναι ιδανική τόσο για τα ξανθά και ανοιχτόχρωμα μαλλιά όσο και για τα πιο σκούρα καθώς προσφέρει το ίδιο φωτεινό εφέ στο πρόσωπο.

Δες το viral βίντεο του TikTok