Βρήκαμε τη σκιά ματιών που έχει γίνει viral στο TikTok τώρα- Τη λατρεύει και η Hailey Bieber!

Δες που θα τη βρεις & πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Instagram: Hailey Bieber
Instagram: Hailey Bieber

Όλες ξέρουμε ότι η Hailey Bieber είναι λάτρης του minimal, φυσικού και ανεπιτήδευτο μακιγιάζ αποφεύγοντας οτιδήποτε έντονο για το beauty look της. Δεν είναι τυχαίο που δεν θα τη δεις ποτέ με μαύρο eyeliner στα βλέφαρα ή να έχει υιοθετήσει ένα smokey eye look μια και προτιμά να τονίζει την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της με glossy υφές στα χείλη ή με μερικές πινελιές λάμψης στα βλέφαρα.

Όσο για το αγαπημένο της προϊόν για το μακιγιάζ των ματιών της; Αυτό δεν είναι άλλο από τη σκιά ματιών Midnight Shadows Lustrous Liquid Eyeshadow της Rem Beauty, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι για το καθημερινό της makeup look. (δες και το μυστικό της Jennifer Lopez για ένα νεανικό πρόσωπο χωρίς ρυτίδες στα 54)

Ποια είναι η σκιά που έχει γίνει viral στο TikTok & την λατρεύει και η Hailey Bieber;

H κούκλα influencer λατρεύει τη συγκεκριμένη σκιά ματιών, όπως έχει πει και η ίδια, εξαιτίας της πλούσιας χρωστικής της σύνθεσης η οποία είναι ιδανική για ένα έντονο, και όχι μόνο, μακιγιάζ στα βλέφαρα, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να βγάλεις.

Όμως η Hailey όμως δεν είναι η μόνη που έχει εμμονή με τη συγκεκριμένη σκιά και αυτό γιατί έχει γίνει ήδη viral στο TikTok μέσα από πολλά βίντεο που έχουν συγκεντρώσει ήδη χιλιάδες προβολές.

Μάθε περισσότερα για τη σκιά ματιών

Η Midnight Shadows Lustrous Liquid Eyeshadow της Rem Beauty είναι μια αδιάβροχη σκιά ματιών με πλούσιες χρωστικές που απλώνεται πανεύκολα στα βλέφαρα χαρίζοντας μοναδικό χρώμα. Διατίθεται σε μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων με ματ ή γυαλιστερό τελείωμα, που κολακεύουν κάθε τύπο επιδερμίδας.

rembeautyeyeshadow

Η πολυτελής της σύνθεση σε μορφή υγρού τζελ χαρίζει στην επιδερμίδα των ματιών πιο λεία όψη και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το μήκος του βλεφάρου. Ακόμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως liner για να τονίσεις τα βλέφαρά σου, χάρη στο χνουδωτό, κωνικό απλικατέρ με σχήμα, το οποίο μοιάζει με δάκρυ.

Όσο για την εφαρμογή της... αυτή είναι παιχνιδάκι καθώς μπορείς να τη φορέσεις μόνη της -χρησιμοποιώντας τα δάκτυλά σου ή ένα ειδικό πινέλο-πάνω στα βλέφαρα ή πάνω από κάποια άλλη σκιά για έξτρα λάμψη. Θα τη βρεις στην τιμή των 17,95 ευρώ ( στα Sephora)