Περιποίηση φρυδιών: Δες τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να τα φροντίσεις σωστά σε 4 βήματα!

Έτσι θα τα επιμεληθείς στο σπίτι σαν επαγγελματίας!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Τα φρύδια αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του προσώπου, που είναι και ο καμβάς για το μακιγιάζ σου. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να είναι πάντα καλοφροντισμένα με το κατάλληλο σχήμα, που κολακεύει το πρόσωπό σου αναδεικνύοντας τα δυνατά του σημεία. (δες και τη σκιά ματιών που έχει γίνει viral στο TikTok τώρα- Τη λατρεύει και η Hailey Bieber)

Ακόμη λοιπόν και εάν δεν καταφέρεις να πας στον ειδικό, που θα τα επιμεληθεί σωστά, υπάρχουν πάντα τρόποι για να τα φροντίσεις στο σπίτι δημιουργώντας το επιθυμητό σχήμα που θα τα τονίσει. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν 4 απλά βήματα και μερικά εργαλεία και προϊόντα- κλειδί με τα οποία θα υιοθετήσεις το τέλειο σχήμα για τα φρύδια σου.

Δες τα 4 βήματα που θα χρειαστείς για να πετύχεις το τέλειο σχήμα στα φρύδια σου

  1. Ο σωστός φωτισμός και τα κατάλληλα εργαλεία, όπως για παράδειγμα ένα τσιμπιδάκι φρυδιών, θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις το επιθυμητό σχήμα, Το σημαντικό σε αυτό το βήμα είναι να μην το παρακάνεις με το τσιμπιδάκι και να ακολουθήσεις το φυσικό τους σχήμα, αφαιρώντας προσεκτικά τις τριχούλες ανάμεσα στα φρύδια και κάτω από το τόξο τους. Έτσι, θα αναδείξεις και το μακιγιάζ σου.

    eyebrow_shaping
    Unsplash
  2. Στη συνέχεια και αφού ολοκληρώσεις τη διαδικασία με το τσιμπιδάκι πάρε ένα ψαλιδάκι φρυδιών και τρίμαρε προσεκτικά τα φρύδια σου εστιάζοντας στις πιο μακριές τριχούλες, που δημιουργούν συνήθως ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα.
  3. Τώρα ήρθε η ώρα να γεμίσεις τα φρύδια σου τονίζοντας το φυσικό τους σχήμα. Για να το πετύχεις θα χρειαστείς ένα μολύβι φρυδιών και μια ειδική μάσκαρα σε παρεμφερείς αποχρώσεις με αυτές των φρυδιών σου.
  4. Μόλις δημιουργήσεις το επιθυμητό σχήμα για τα φρύδια σου εφάρμοσε λίγο concealer για να φωτίσεις το βλέμμα απλώνοντάς προσεκτικά μια ιδέα κάτω από το τόξο των φρυδιών. Με αυτόν τον τρόπο θα ανορθώσεις το βλέμμα σου μέσα από ένα εφέ τύπου lifting.

Bonus tip

Τα φρύδια δεν έχουν το ίδιο σχήμα μεταξύ τους. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όσο και να προσπαθήσεις δεν θα καταφέρεις να δημιουργήσεις το ίδιο σχήμα. Σε κάθε περίπτωση το σημαντικό είναι να είναι καλοφροντισμένα και καλοσχηματισμένα, αποφεύγοντας να είναι πολύ λεπτά, που παραπέμπουν σε άλλες δεκαετίες.

Τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το πετύχεις