Με αυτή τη μάσκαρα -που κοστίζει κάτω από 15 ευρώ και χαρίζει απίστευτο όγκο- θα ξεχάσεις τα extensions βλεφαρίδων!

Δες γιατί ξεχωρίζει στην κατηγορία της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock
Shutterstock

Συγκεντρώνει πάνω από 85.000 θετικές κριτικές στην πλατφόρμα της Amazon, ενώ δεν είναι λίγες και εκείνες ορκίζονται σε αυτήν γιατί μεταμορφώνει κυριολεκτικά το βλέμμα τους με λίγες μόνο κινήσεις, ακόμη και εάν δεν είναι ιδιαίτερα επιδέξιες.

Ο λόγος για τη μάσκαρα Maybelline New York Lash Sensational, η οποία χάρη στο εργονομικό της βουρτσάκι αγκαλιάζει τέλεια τις βλεφαρίδες σου, ακόμη και τις πιο κοντές, δίνοντάς τους σούπερ όγκο, μήκος και καμπυλότητα με λίγες μόνο στρώσεις. Μάλιστα υπάρχουν και κριτικές που προτρέπουν τις χρήστριες να τη δοκιμάσουν πριν τοποθετήσουν extensions βλεφαρίδων γιατί εκτός από την ελκυστική της τιμή χαρίζει ορατή διαφορά μέσα από ένα έντονο και σαγηνευτικό βλέμμα, που θα κάνει το μακιγιάζ τους να ξεχωρίσει. (δες και το 2 σε 1 προϊόν θα χρειαστείς για κάλυψη & λάμψη στο πρόσωπο ξεχνώντας το makeup)

Λίγα λόγια για τη μάσκαρα που χαρίζει απίστευτο όγκο & κοστίζει κάτω από 15 ευρώ

Η μάσκαρα Lash Sensational της Maybelline New York, είναι ιδανική για να σε βοηθήσει να τονίσεις αλλά και να αναδείξεις τόσο τις μακριές βλεφαρίδες σου όσο και τις πιο κοντές. Η μοναδική της σύνθεση αλλά και το επαναστατικό βουρτσάκι της από σιλικόνη-σε σχήμα βεντάλιας- το οποίο διαθέτει 6 μήκη ακίδων θα σου χαρίσει εύκολα και γρήγορα, πλούσιο όγκο και μήκος με λίγες μόνο κινήσεις. Σημείωσε ότι είναι ιδανική ακόμη και εάν έχεις ευαισθησίες στα μάτια, γιατί η ευεργετική της φόρμουλα δεν θα τα ερεθίσει καθόλου κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, και όχι μόνο.

lash_sensational

Το how to της εφαρμογής

Ξεκίνα χρησιμοποιώντας την εσωτερική καμπύλη από το βουρτσάκι για να φτάσεις στις ρίζες των βλεφαρίδων και να τις γυρίσεις προσεκτικά. Στη συνέχεια με την εξωτερική του πλευρά πέρασε τις άκρες των βλεφαρίδων για ένα εντυπωσιακό εφέ. Στην περίπτωση που θέλεις ένα έντονο αποτέλεσμα εφάρμοσε πάνω από δυο στρώσεις. Θα τη βρεις με τιμή που ξεκινά από 14,19 ευρώ σε καταστήματα καλλυντικών.