Μυστικά ομορφιάς για πυκνές και γεμάτες βλεφαρίδες με όγκο & ακαταμάχητο βλέμμα!

Έτσι θα αποκτήσεις τις πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Οι πλούσιες, πυκνές και γεμάτες όγκο βλεφαρίδες είναι ο διακαής πόθος των περισσότερων γυναικών. Και αυτό γιατί αναδεικνύουν μοναδικά το βλέμμα και τονίζουν ακόμη περισσότερο το αγαπημένο σου makeup look.

Για να το πετύχεις και να αποκτήσεις ένα εντυπωσιακό βλέμμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μάθεις μερικά μυστικά ομορφιάς που μοιραζόμαστε μαζί σου παρακάτω. (δες και το κόλπο για να βρεις την κατάλληλη απόχρωση makeup που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου)

Mε αυτά τα μυστικά ομορφιάς θα αποκτήσεις πλούσιες βλεφαρίδες & ακαταμάχητο βλέμμα

  • Ο καθαρισμός είναι το Α και το Ω. Πριν προχωρήσεις λοιπόν στο μακιγιάζ των βλεφάρων βεβαιώσου ότι δεν έχουν μείνει υπολείμματα μακιγιάζ στις βλεφαρίδες σου. Έτσι, η μάσκαρα που θα εφαρμόσεις στη συνέχεια θα έχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε ό,τι αφορά τον όγκο αλλά και το μήκος τους.
  • Εάν έχεις λεπτές και αδύναμες βλεφαρίδες χωρίς όγκο, επίλεξε μια μάσκαρα, που χάρη τις ιδιότητές της θα σου προσφέρει μοναδική πυκνότητα. Ξεκίνα απλώνοντάς τη προσεκτικά σε πολλαπλές στρώσεις και με κινήσεις ζιγκ ζακ από τη ρίζα έως τις άκρες για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

γυναίκα εφαρμόζει μάσκαρα στα βλέφαρα
Unsplash

  • Χρησιμοποίησε τουφάκια ψεύτικων βλεφαρίδων, τα οποία θα τοποθετήσεις στις εξωτερικές γωνίες των βλεφάρων για ένα φυσικό αποτέλεσμα.
  • Για φυσική καμπυλότητα στις βλεφαρίδες σου προτίμησε μια μάσκαρα με καμπυλωτό βουτσάκι. Το εργονομικό της σχήμα θα ακολουθήσει το φυσικό σχήμα των βλεφαρίδων σου προσφέροντας μοναδική καμπυλότητα. Εάν πάλι αναζητάς τον όγκο, ένα μεγάλο και πυκνό βουρτσάκι μπορεί να σου δώσει τον επιθυμητό.
  • Για ένα έντονο μακιγιάζ στα βλέφαρα προτίμησε μια αδιάβροχη μάσκαρα, που χάρη στην σύνθεσή της θα το κάνει πιο εντυπωσιακό και με μεγαλύτερη διάρκεια.
  • Δώσε προσοχή στη σύνθεση της μάσκαρα που θα επιλέξεις. Πολύτιμα και ευεργετικά συστατικά όπως η προβιταμίνη Β5 ή τα θρεπτικά έλαια, είναι ιδανικά για να ενισχύσουν και να φροντίσουν σε βάθος τις βλεφαρίδες σου.
  • Βελτίωσε τη διατροφή σου. Η υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο και στην υγιή όψη των βλεφαρίδων σου. Φρόντισε λοιπόν να καταναλώνεις τροφές που είναι πλούσιες σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, όπως φρούτα και λαχανικά, τα οποία θα τις ενισχύσουν και έτσι θα δείχνουν πιο εντυπωσιακές.