Αυτό είναι το makeup για το οποίο όλοι μιλούν - Κοστίζει κάτω από 23 ευρώ & έχει top κριτκές!

Δες γιατί ξεχωρίζει στην κατηγορία του

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η επιλογή του κατάλληλου makeup σίγουρα δεν είναι μια απλή υπόθεση, ειδικά όταν η επιδερμίδα σου αντιμετωπίζει προβλήματα όπως ξηρότητα ή ευαισθησίες. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος για τον οποίο η ανεύρεση του ιδανικού foundation πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις για να σου προσφέρει την επιθυμητή κάλυψη χωρίς ωστόσο να σου δημιουργεί ίχνος ερεθισμού.

Ψάχνοντας λοιπόν για την τέλεια φόρμουλα makeup που θα κάνει όλα τα παραπάνω βρήκαμε μια από τις top στην κατηγορία της. Ποια είναι αυτή; Η σύνθεση του Ιnfaillible 32H Freshwear Foundation της L'Oréal Paris, ενός ανάλαφρου makeup που συγκεντρώνει ήδη από το λανσάρισμά του τις καλύτερες κριτικές για την υπέροχη σύνθεσή του αλλά και για την ομοιόμορφη κάλυψη διαρκείας που προσφέρει στην επιδερμίδα σου. (δες και την κρέμα ματιών - που κοστίζει κάτω από 20 ευρώ- και με την οποία θα πεις αντίο σε ρυτίδες και μαύρους κύκλους)

Λίγα λόγια για το makeup για το οποίο όλοι μιλούν & έχει τις καλύτερες κριτικές

Το Ιnfaillible 32H Freshwear Foundation της L'Oréal Paris είναι ένα ανάλαφρο makeup που προσφέρει ομοιόμορφη κάλυψη μέσα από μια φρέσκια και δροσερή όψη. Η πολύτιμη σύνθεσή του με βιταμίνη C χαρίζει στην επιδερμίδα σούπερ λάμψη, ενώ ακόμη η κάλυψη που προσφέρει διαρκεί για ώρες. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι διαθέτει SPF25 για προστασία από την ακτίνες UVA και UVB και εφαρμόζεται πανεύκολα με λίγες κινήσεις.


υγρό makeup loreal paris


Το how to της εφαρμογής

Εφαρμόζεται σε καθαρό και καλά ενυδατωμένο πρόσωπο. Με ένα ειδικό πινέλο, τα δάκτυλά σου ή ένα ειδικό σφουγγαράκι μακιγιάζ άπλωσε μια ιδέα από το foundation ξεκινώντας από τη ζώνη Τ απλώνοντας το προς την εξωτερική πλευρά του προσώπου σου για να να δημιουργήσεις μια ομοιόμορφη βάση. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και διάρκεια στο αποτέλεσμα μπορείς λίγο πριν την εφαρμογή του να απλώσεις λίγο primer. Θα το βρεις στα καταστήματα καλλυντικών με τιμή που ξεκινά από 22,48 ευρώ.