Η Gen Z έχει πάθει εμμονή με το vegan makeuρ της Kylie Jenner που χαρίζει φυσικό & σατινέ τελείωμα στην επιδερμίδα!

Δες ποιο είναι, που θα το βρεις και πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Kylie Jenner
Instagram: Kylie Jenner

Η σειρά μακιγιάζ της Kylie Jenner, Kylie Cosmetics, από την πρώτη στιγμή που λανσαρίστηκε έγινε ένα από τα αγαπημένα beauty brands της Gen Z, και όχι μόνο, ενώ κάθε φορά που η συλλογή συμπληρώνεται με ένα νέο προϊόν τότε αμέσως αυτό γίνεται viral.

Κάτι ανάλογο έγινε και με το νέο makeup, Power Plush Longwear Foundation της Kylie Cosmetics, το οποίο αν και προστέθηκε πρόσφατα στη σειρά είναι ήδη best seller και λατρεμένο της γενιάς Z. Ο λόγος είναι απλός... έχει μια υπέροχη μακράς διάρκειας σύνθεση που χτίζεται εύκολα στην επιδερμίδα αφήνοντας ένα υπέροχο σατινέ φινίρισμα, χωρίς να μοιάζει με μάσκα. (δες και τα κόλπα για να δώσεις διάρκεια στο μακιγιάζ σου για να διατηρηθεί αναλλοίωτο για ώρες)

Μάθε περισσότερα για το makeup που χαρίζει φυσικό και σατινέ τελείωμα στην επιδερμίδα- Το λατρεύει και η Gen Z!

Το Power Plush Longwear Foundation της Kylie Cosmetics είναι ένα ενυδατικό, απαλό foundation με μέτρια κάλυψη, η οποία χτίζεται και προσφέρει έως και 12 ώρες διάρκεια για καθημερινή εφαρμογή. H ανάλαφρη, vegan σύνθεσή του αναμειγνύεται τέλεια με την επιδερμίδα σου χαρίζοντας μια φυσική κάλυψη, ενώ ακόμη η ευεργετική του φόρμουλα λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τους πόρους στο δέρμα βελτιώνοντας σημαντικά την υφή του. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι χαρίζει ένα αέρινο, σατινέ φινίρισμα που δεν είναι ούτε πολύ λαμπερό αλλά ούτε πολύ ματ.

το υγρό foundation της Kylie Jenner

Η ίδια η Kylie Jenner έχει πει χαρακτηριστικά για τη φιλοσοφία του νέου της makeup: «Μου αρέσει να χτίζω σιγά-σιγά τη βάση του makeup. Έτσι, ξεκινώ εφαρμόζοντας λεπτές στρώσεις από το συγκεκριμένο foundation, που χάρη στη σύνθεσή του χαρίζει ανάλαφρη κάλυψη και εάν χρειάζομαι έξτρα κάλυψη σε ορισμένα σημεία του προσώπου συνεχίζω με περισσότερες στρώσεις».

Πως να το εφαρμόσεις σωστά

Ξεκίνα πατώντας 1-2 φορές την αντλία του makeup απλώνοντας το προσεκτικά στο πάνω μέρος της παλάμης σου. Στη συνέχεια με ένα ειδικό πινέλο για makeup άπλωσέ το σε επιδερμίδα και λαιμό. Έτσι, το makeup θα παραμείνει ακόμη περισσότερο πάνω στο πρόσωπό σου και θα διατηρηθεί αναλλοίωτο. θα το βρεις στην τιμή των 38 ευρώ αποκλειστικά στα Hondos Center.