Αυτό είναι το αξεσουάρ μαλλιών που θα φοράς ξανά & ξανά φέτος την άνοιξη - Θα απογειώσει μοναδικά τις εμφανίσεις σου!

Τα λουλούδια στα μαλλιά κάνουν comeback!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Emi Jay
Instagram: Emi Jay

Μια ανάσα πριν από την ομορφότερη και πιο δροσερή εποχή του χρόνου, την άνοιξη και η διάθεσή μας αρχίζει ήδη να αλλάζει. Μαζί όμως με αυτήν αλλάζουν και τα hair-looks μας, τα οποία μεταμορφώνονται με τη δύναμη των αξεσουάρ μαλλιών -σε σχήμα λουλούδι- που είναι ό,τι πιο hot θα βλέπουμε αυτή τη σεζόν.

Κάπως έτσι, τα μαλλιά μας αποκτούν μια φρέσκια νότα που ταιριάζει ιδανικά στην νέα εποχή, η οποία είναι προ των πυλών! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανακαλύψεις τα αξεσουάρ που θα σε εμπνεύσουν και να δημιουργήσεις με τη βοήθειά τους τα πιο ευφάνταστα ανοιξιάτικα χτενίσματα με λουλούδια! (δες και το κούρεμα που δείχνει πάντα τέλειo σε γυναίκες άνω των 50 - Το λένε οι hair-experts & το επιλέγουν οι σταρ)

Δες το αξεσουάρ μαλλιών που θα φοράς συνέχεια αυτήν την άνοιξη - Θα απογειώσει μοναδικά τις εμφανίσεις σου!

Ήταν απλά ζήτημα χρόνου για να γίνουν για μια ακόμη φορά τα αξεσουάρ μαλλιών με λουλούδια μια τάση που θα βλέπουμε παντού φέτος την άνοιξη. Ακόμη λοιπόν και εάν δεν είσαι φανατική του συγκεκριμένου hair-accessory μπορείς να το εντάξεις εύκολα στα χτενίσματά σου μέσα από πιο διακριτικά αξεσουάρ, που δείχνουν εξίσου πολύ εντυπωσιακά κα μπορεί να απογειώσουν το total look σου.


Πως να το «φορέσεις»

Υπάρχουν πραγματικά άπειροι τρόποι για να φορέσεις ένα αξεσουάρ-λουλούδι. Μπορείς να το τοποθετήσεις σε μια χαμηλή αλογοουρά για ένα ευφάνταστο εφέ στα μαλλιά σου ή εναλλακτικά, εάν δεν είσαι ιδιαίτερα τολμηρή, μπορείς να τοποθετήσεις πιο διακριτικά αξεσουάρ με λουλούδια μπροστά στο στεφάνι ή σε ένα χαμηλό σινιόν.

Σε κάθε περίπτωση τα αξεσουάρ με λουλούδια ταιριάζουν σχεδόν παντού: από χαλαρές αλογοουρές, πλεξίδες ή ακόμη και όταν έχεις πιάσεις τα μαλλιά σου μισά πάνω-μισά κάτω χαρίζοντας στο hair-look σου μια φρέσκια ανοιξιάτικη πινελιά!


Σημείωσε ότι αρκετοί celebrity hair-stylist προτείνουν ακόμη και τη χρήση αληθινών λουλουδιών για να διανθίσεις το χτένισμά σου. Και αυτό γιατί είναι ένας εύκολος και ασφαλής τρόπος για να υιοθετήσεις το συγκεκριμένο trend αναβαθμίζοντας έτσι το total look σου.