Aυτό το πολυτελές λάδι μαλλιών εκτός από best seller έχει & χιλιάδες θετικές κριτικές στην κατηγορία του!

Δες ποιο είναι, που θα το βρεις και πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Mε σχεδόν 100 χιλιάδες θετικές κριτικές στην Αmazon και λατρεμένο από τους περισσότερους κομμωτές σε όλο τον κόσμο το έλαιο μαλλιών, Elixir Ultime της Kérastase, είναι ένα cult προϊόν, που εδώ και χρόνια είναι και best seller στην κατηγορία του.

Οι λόγοι; Πολλοί και διαφορετικοί. Το εμβληματικό αυτό προϊόν ενδείκνυται για όλους τους τύπους μαλλιών, ενώ έχει πολλαπλές χρήσεις. Και αυτό γιατί η ευεργετική του φόρμουλα ενυδατώνει σε βάθος τα μαλλιά και τα προστατεύει από τη θερμότητα των εργαλείων styling. Επιπλέον, ενισχύει τη λάμψη τους και εξαφανίζει το φριζάρισμα χωρίς ωστόσο να βαρύνει τα μαλλιά σου. (δες και το butterfly bob, τo στιλάτο καρέ που θα κάνει θραύση την άνοιξη - Θα αναβαθμίσει το hair-look σου)

Μάθε περισσότερα για το πολυτελές λάδι μαλλιών με τις καλύτερες κριτικές στην κατηγορία του

Το έλαιο μαλλιών Elixir Ultime Original της Kérastase χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και πλούσια θρέψη στα μαλλιά προσφέροντας παράλληλα θερμο-προστασία έως και τους 230°C. Ακόμη είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών, ενώ αφήνει ένα υπέροχο άρωμα στα μαλλιά μετά από την εφαρμογή, που διαρκεί έως και 24 ώρες.

λαδι μαλλιών elixir kerastase

H πολύτιμη σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με έναν μοναδικό συνδυασμό από λουλουδένιες νότες από φύλλα βιολέτας, φρέζιας, μανταρινιού, καθώς και με νότες ξύλων και εκχυλίσματος μόσχου. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι μειώνει την ψαλίδα και το σπάσιμο και λειαίνει την τρίχα. Αποτέλεσμα; Τα μαλλιά αναζωογονούνται ορατά και αποκτούν μια λαμπερή όψη. Μπορεί να εφαρμοστεί και στα λεπτά έως κανονικά μαλλιά χωρίς λάμψη για εντατική περιποίηση και προστασία από το φριζάρισμα -ακόμα και σε συνθήκες 80% υγρασίας.

Το how to της εφαρμογής

Εφάρμοσε 1- 2 δόσεις της αντλίας σε νωπά ή στεγνά μαλλιά, ως θεραπεία, ξεκινώντας από τα μήκη και καταλήγοντας στις άκρες τους. Μόλις «δουλέψεις» καλά το προϊόν με τα χέρια σου προχώρησε στο styling. Δεν χρειάζεται να το ξεβγάλεις. Θα το βρεις με τιμή που ξεκινά από 44,79 ευρώ στα κομμωτήρια και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.