Αυτά είναι τα 5 ωραιότερα & πιο stylish χτενίσματα για μακριά μαλλιά - Έτσι δεν θα δείχνουν ποτέ βαρετά!

Βρες το αγαπημένο σου!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Τα μακριά μαλλιά χαρίζουν άπειρες δυνατότητες για να δημιουργήσεις υπέροχα χτενίσματα που θα στρέψουν όλα τα βλέμματα πάνω σου απογειώνοντας την εμφάνισή σου. Αρκεί λίγη μόνο δημιουργικότητα για να υιοθετήσεις το κατάλληλο που σου ταιριάζει καλύτερα ανάλογα με το μήκος τους αλλά και με το στιλ σου.

Εάν αναζητάς λοιπόν λίγη έμπνευση για να ανανεώσεις τα μακριά μαλλιά σου, χωρίς ωστόσο να αποχωριστείς το μήκος τους δες τα παρακάτω χτενίσματα, που θα χαρίσουν μια δροσερή νότα στο hair-look σου. (δες και πώς να δημιουργήσεις το τέλειο κυματιστό bob βήμα-βήμα - Δες όλα τα μυστικά που δεν γνώριζες)

4+1 stylish χτενίσματα που θα απογειώσουν τα μακριά μαλλιά & έτσι δεν θα δείχνουν πια βαρετά!

Τα παρακάτω hair-looks θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τα μακριά μαλλιά σου χωρίς να σπαταλήσεις πολύ χρόνο για να τα υιοθετήσεις. Πάρε μια μικρή γεύση...

Braid alert

Μάζεψε τα μαλλιά σου σε μια ψηλή αλογοουρά και μετά σχημάτισε μια λεπτή πλεξίδα που θα ξεκινά από την κορυφή της. Έτσι, θα δημιουργήσεις ένα ανάλαφρο και παιχνιδιάρικο χτένισμα που θα ξεχωρίσει. Το ίδιο έκανε και η δημοφιλής influencer, Kim Kardashian!


Stylish ponytail

Μια ψηλή στιλάτη αλογοουρά προσθέτει άμεσα έξτρα πόντους στο στιλ σου. Μάλιστα εάν τη συμπληρώσεις με ένα trendy αξεσουάρ, όπως είναι ένας μεγάλος φιόγκος, το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει.


Wavy hair, don't care

Κάνε μια χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι και δημιούργησε ανάλαφρους κυματισμούς με ένα καλό σίδερο για μπούκλες. Στη συνέχεια άνοιξε τα μαλλιά σου με τα δάκτυλά σου και είσαι έτοιμη!

Perfect bun

Ένα ψηλό σινιόν είναι πάντα η τέλεια ιδέα για ένα σικάτο χτένισμα για μακριά μαλλιά, που θα τονίσει και τα δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Wet effect

Τα ίσια ή και σπαστά μακριά μαλλιά μπορούν να αναδειχθούν μοναδικά μέσα από ένα wet εφέ, που θα δώσει μια άλλη διάσταση στο χτένισμά σου. Ακόμη είναι ιδανικό χειμώνα-καλοκαίρι!