Αυτό είναι το πιο εύκολο & γρήγορο μακιγιάζ για την Τσικνοπέμπτη - Θα χρειαστείς μόνο 5 λεπτά!

Για να μην σκας, απλή, λιτή αλλά πανέμορφη

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

H Τσικνοπέμπτη είναι ήδη εδώ! Είτε λοιπόν έχεις κανονίσει να βγεις έξω για να «τσικνίσεις» παραδοσιακά είτε να υποδεχθείς τους αγαπημένους σου φίλους στο σπίτι για να απολαύσετε παρέα τα εδέσματα της ημέρας φρόντισε να υιοθετήσεις το κατάλληλο look, που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίπτωση.

Αφού λοιπόν επιλέξεις ένα casual outfit, που ενδείκνυται για τη συγκεκριμένη ημέρα, συμπλήρωσέ το με ένα φυσικό μακιγιάζ, που μπορείς να κάνεις εύκολα και γρήγορα μέσα από λίγα βήματα και σε 5 μόνο λεπτά. Το σημαντικό στη δημιουργία του είναι να παραμείνει αναλλοίωτο για ώρες-ακόμη και εάν επιδοθείς η ίδια στο "ψήσιμο"- προκειμένου να είσαι όμορφη και λαμπερή όλο το βράδυ της Τσικνοπέμπτης. (δες και μερικά μυστικά ομορφιάς για πυκνές και γεμάτες βλεφαρίδες με όγκο & ακαταμάχητο βλέμμα)

Δες 4+1 εύκολα & γρήγορα makeup tis για το μακιγιάζ της Τσικνοπέμπτης που μπορείς να κάνεις σε 5 μόλις λεπτά!

  • Σε καθαρή και καλοφροντισμένη επιδερμίδα χρησιμοποίησε μια ιδέα από ένα concealer για να καλύψεις μαύρους κύκλους, κοκκινίλες και ατέλειες στο πρόσωπο. Στην περίπτωση που έχεις ανάγκη από έξτρα κάλυψη κάνε το κατάλληλο blending με ένα υγρό makeup που θα σου χαρίσει μια ομοιόμορφη όψη.
  • Πρόσθεσε μερικές πινελιές ρουζ κατά μήκος των ζυγωματικών σου για μια ροδαλή και υγιή όψη. Επίλεξε την απόχρωση με βάση τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας σου.

    γυναίκα απλώνει μάσκαρα
    Shutterstock
  • Για να τονίσεις τα βλέφαρα σχημάτισε μια λεπτή γραμμή από ένα μαύρο eyeliner σύριζα στις πάνω βλεφαρίδες συμπληρώνοντας το μακιγιάζ των ματιών μια γήινη σκιά στο κινητό βλέφαρο.
  • Πριν εφαρμόσεις τη μάσκαρα γύρισε τις βλεφαρίδες σου με ένα ειδικό ψαλίδι για να αποκτήσουν μήκος και έξτρα καμπυλότητα. Στη συνέχεια άπλωσε δυο στρώσεις μάσκαρα που θα αναδείξει μοναδικά το βλέμμα σου και θα του δώσει έξτρα βάθος και ένταση.
  • Τελειώνοντας με ένα lip liner σε γήινη απόχρωση περιέγραψε τα χείλη σου και μετά γέμισέ τα με αυτό. Μόλις ολοκληρώσεις άπλωσε το κραγιόν σου- σε παρεμφερή απόχρωση- ξεκινώντας από το κέντρο των χειλιών σου. Εάν θέλεις μια έξτρα πινελιά λάμψης μπορείς να προσθέσεις στο χείλη σου μια ιδέα από ένα διάφανο λαμπερό lip gloss.