Βρήκαμε τις 5 καλύτερες & πιο οικονομικές μάσκες - κοστίζουν κάτω από 9 ευρώ- για τα λεπτά χωρίς όγκο μαλλιά!

Δες ποιες είναι & γιατί να τις επιλέξεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Οι μάσκες μαλλιών δεν ενδείκνυνται μόνο για τα πλούσια γεμάτο όγκο μαλλιά αλλά και για τα λεπτά, αδύναμα και ταλαιπωρημένα καθώς τους προσφέρουν ενυδάτωση και βαθιά θρέψη, ενώ ακόμη ενισχύουν την τρίχα αποτρέποντας τυχόν σπασίματα.

Εκτός λοιπόν από την μαλακτική κρέμα μαλλιών που θα έχεις σίγουρα στο μπάνιο σου εμπλούτισε την ιεροτελεστία για την περιποίηση των μαλλιών σου με μια εξειδικευμένη μάσκα μαλλιών, με ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση για τον τύπο τους. Έτσι, με συστηματική χρήση τα λεπτά σου μαλλιά θα ενδυναμωθούν και θα δείχνουν πιο πλούσια με όγκο και κίνηση! (δες και το σαμπουάν φαρμακείου - κοστίζει κάτω από 20 ευρώ- που μεταμορφώνει τα λεπτά μαλλιά & τους δίνει άμεσα ζωντάνια & όγκο)

Δες τις 4+1 καλύτερες & πιο οικονομικές μάσκες για τα λεπτά χωρίς όγκο μαλλιά που κοστίζουν κάτω από 9 ευρώ!

Ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο value for money μάσκες μαλλιών που υπόσχονται να ενισχύσουν την πυκνότητα και τον όγκο των λεπτών και αδύναμων μαλλιών. Πάρε μια μικρή γεύση...

Μάσκα για λεπτά ή με αραίωση & βαμμένα μαλλιά, Biology, Full & Vibrant, Pantene Pro-V, €5,60

Bοηθά στην αποκατάσταση της φθοράς της τρίχας ενώ ακόμη την ενισχύει. Είναι ιδανική και για τα βαμμένα μαλλιά.

μάσκα μαλλιών biolgoy pantene


Μάσκα 3 σε 1, Hair Food Watermelon Plumping, Fructis, Garnier, €8,97

Με vegan σύνθεση και συστατικά 97% φυσικής προέλευσης η συγκεκριμένη μάσκα μπορεί να εφαρμοστεί ως: conditioner, μάσκα ή leave in σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά προσφέροντας όγκο και μαλλιά με υγιή όψη!

μάσκα μαλλιών garnier fructis

Μάσκα για ταλαιπωρημένα και αδύναμα μαλλιά, Power Treatment 4-in-1 με karite butter για θρέψη, Gliss, €5,76

Θα περιποιηθεί τα μαλλιά σου χάρη στα πολύτιμα συστατικά της προσφέροντας ενίσχυση και βαθιά θρέψη. Ιδανική για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

μάσκα για λεπτά μαλλιά gliss

Μάσκα μαλλιών, Elvive, Full Resist Power Mask, L'Oreal Paris, €9,67

Μάσκα πολλαπλών χρήσεων με βιοτίνη, βιταμίνη Β5 και αργινίνη, για αδύναμα μαλλιά με τάση να σπάνε. Χαρίζει δύναμη και λάμψη, ενώ ακόμη αποτρέπει και το σπάσιμο της τρίχας.

μάσκα για λεπτά μαλλιά elvive

Μάσκα μαλλιών για ανάπλήρωση, Γιασεμί & Μπανάνα, Hair Mask, Organic Shop, €5,84

Το οργανικό εκχύλισμα μπανάνας και το οργανικό εκχύλισμα γιασεμί χαρίζει ιδιαίτερη φροντίδα στα μαλλιά, τα ενυδατώνει σε βάθος, αφήνοντάς τα απαλά και ευκολοχτένιστα.

μάσκα μαλλιών natura siberica