Aυτό το εμβληματικό αρωματικό σπρέι μαλλιών με μέλι θα τα κάνει να «μοσχομυρίσουν» στο λεπτό!

Θα ακούσεις τα καλύτερα κοπλιμέντα φορώντας το!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Εάν θέλεις να φρεσκάρεις και να αναζωογονήσεις τα μαλλιά σου εύκολα και γρήγορα ο πιο απλός τρόπος για να το κάνεις δεν είναι άλλος από ένα αρωματικό σπρέι για τα μαλλιά. Και αυτό γιατί οι ευεργετικές του ιδιότητες θα χαρίσουν στα μαλλιά σου μια δροσερή αίσθηση αναζωογόνησης, ενώ ακόμη θα θρέψουν και θα ενυδατώσουν σε βάθος την τρίχα. (δες και το πολυτελές λάδι μαλλιών εκτός από best seller έχει & χιλιάδες θετικές κριτικές στην κατηγορία του)

Αναζητώντας το καλύτερο στην κατηγορία σου, το οποίο μάλιστα συγκεντρώνει και τις περισσότερες θετικές κριτικές στην κατηγορία του, ανακαλύψαμε το Gisou Honey Infused Hair Perfume. Πρόκειται για ένα εθιστικό άρωμα για τα μαλλιά με βασικό συστατικό το μέλι, που συμπληρώνεται από λουλουδάτες νότες και αφήνει μια διακριτική μυρωδιά χωρίς να τα βαραίνει καθόλου. To συγκεκριμένο αρωματικό σπρέι μαλλιών εφαρμόζεται σε στεγνά μαλλιά προσφέροντάς τους άμεση φρεσκάδα μέσα από ένα υπέροχο άρωμα, που θα σε γλιτώσει και από περιττά λουσίματα μέσα στην εβδομάδα.

Μάθε περισσότερα για το αρωματικό σπρέι μαλλιών Gisou

To Gisou Honey Infused Hair Perfume είναι ένα διακριτικό άρωμα για τα μαλλιά. H πολύτιμη σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με μέλι mirsalehi από τον κήπο των μελισσών της Mirsaleh, που αναζωογονεί και αρωματίζει διακριτικά τα μαλλιά σου με το εμβληματικό άρωμα της Gisou.

σπρέι μαλλιών gisou

Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι το μέλι mirsalehi εκτός του ότι προσφέρει μια αίσθηση αναζωογόνησης στα μαλλιά σου, θρέφει και την τρίχα ενισχύοντας τη λάμψη της. Σημείωσε ότι το δημοφιλές brand Gisou δημιουργεί καλλυντικές θεραπείες από πολύτιμα συστατικά, που καλλιεργούνται και συγκομίζονται με οικολογικά υπεύθυνο τρόπο στο Mirsalehi Bee Garden. Θα το βρεις στην τιμή των 39,95 ευρώ για τη συσκευασία των 50ml στα Sephora.

Το how to της εφαρμογής

Ψέκασε ομοιόμορφα κατά μήκος και από απόσταση 10-20 εκατοστών τα στεγνά μαλλιά σου Στη συνέχεια «δούλεψέ» τα με τα δάκτυλά για να διαχυθεί το αναζωογονητικό αυτό άρωμα.