Μοιάζει ακριβό αλλά δεν είναι! Αυτό το κραγιόν – που κοστίζει κάτω από 14 ευρώ- συγκεντρώνει τις καλύτερες κριτικές στην κατηγορία του!

Δες ποιο είναι και πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Ο πλανήτης της κοσμητολογίας, διαθέτει τα τελευταία χρόνια, μια μεγάλη γκάμα καλλυντικών προϊόντων με τιμές που διαφέρουν. Έτσι, μπορείς με μια καλή έρευνα να ανακαλύψεις εύκολα μια ποιοτική φόρμουλα, η οποία ενδέχεται να είναι εξίσου καλή και value for money σε σχέση με μια αντίστοιχη ακόμη και από ένα πιο ακριβό και πολυτελές beauty brand. (δες και το concealer-που κοστίζει κάτω από 5 ευρώ- και θα σε κάνει να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη)

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η πιο οικονομική πρόταση δεν υστερεί σε τίποτα αφού έχουμε δει πολλές φορές value for money καλλυντικά να διεκδικούν επάξια τη θέση τους στο νεσεσέρ των αγαπημένων μας celebrities και influencers. Μια τέτοια περίπτωση είναι και εκείνη του κραγιόν της L’Oreal Paris Colour Riche Satin Lipstick το οποίο εδώ και χρόνια αποτελεί μια value for money πρόταση στην κατηγορία του, η οποία μάλιστα συγκεντρώνει και τις καλύτερες κριτικές στην κατηγορία του.

Μάθε περισσότερα για το κραγιόν που κοστίζει κάτω από 14 ευρώ & συγκεντρώνει τις καλύτερες κριτικές στην κατηγορία του

Το ενυδατικό κραγιόν Color Riche Satin Lipstick της L'Oréal Paris, χαρίζει πλούσιο χρώμα στα χείλη σου μέσα από μια ευεργετική σύνθεση που παράλληλα τα περιποιείται.

κραγιόν l'oreal paris color riche lipstick

Σημείωσε ότι η σειρά Color Riche λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 1985, ενώ τα τελευταία χρόνια η ανανεωμένη και καλλυντική της σύνθεση, είναι εμπλουτισμένη με 75% πολύτιμα συστατικά, μεταξύ των οποίων το argan oil και η βιταμίνη Ε. Μάλιστα διατίθεται σε μια πληθώρα αποχρώσεων για να ανακαλύψεις αυτή που σου ταιριάζει. Θα το βρεις με τιμή που ξεκινά από 13,88 ευρώ στα καταστήματα καλλυντικών.

To how to της εφαρμογής

Άπλωσε μια στρώση από το κραγιόν ξεκινώντας από το κέντρο των άνω χειλιών. Στη συνέχεια δούλεψε το χρώμα προς τα έξω, ακολουθώντας το περίγραμμα των χειλιών σου και μετά ολοκλήρωσε την εφαρμογή και στα κάτω χείλη.