Aυτό το concealer-που κοστίζει κάτω από 5 ευρώ-θα σε κάνει να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη!

Συγκεντρώνει και τις καλύτερες κριτικές στην κατηγορία του

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Μερικές φορές η εφαρμογή του κατάλληλου concealer κάτω από τα βλέφαρα μπορεί να κάνει κυριολεκτικά «θαύματα» καμουφλάροντας τέλεια τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες στην επίμαχη περιοχή μέσα από μια νεανική και φρέσκια όψη. (δες και τη μάσκαρα -που κοστίζει κάτω από 15 ευρώ και χαρίζει απίστευτο όγκο- με την οποία θα ξεχάσεις τα extensions βλεφαρίδων)

Έτσι, η επιλογή του είναι πολύ σημαντική και πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου να καλύψει τις ατέλειες αλλά και να σου χαρίσει ένα φωτεινό και νεανικό βλέμμα που σφύζει από ζωντάνια. Αναζητώντας λοιπόν τις καλύτερες κριτικές για ένα concealer, που μπορεί να προσφέρει όλα αυτά ανακαλύψαμε το Catrice Instant Awake Under Eye Brightener, το οποίο συγκεντρώνει τα πιο θετικά σχόλια στη δημοφιλή πλατφόρμα της Αmazon, μέσα από την οποία τον τελευταίο μήνα πάνω από 30.000 χρήστριες το έχουν ήδη επιλέξει για το μακιγιάζ τους.

Μάθε περισσότερο για το concealer που θα σε κάνει να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη & συγκεντρώνει και τις καλύτερες κριτικές!

Με βασικά συστατικά το υαλουρονικό οξύ και το shea butter το Catrice Instant Awake Under Eye Brightener, είναι ένα concealer σε κρεμώδη υφή που θα καμουφλάρει τέλεια τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια σβήνοντας μέχρι και 10 χρόνια από το πρόσωπό σου. Δεν είναι τυχαίο που έχει ήδη τα πιο θετικά σχόλια στην κατηγορία του, όχι μόνο για την υπέροχη σύνθεσή του αλλά και για την πολύ ελκυστική τιμή του. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι προσφέρει λάμψη και φωτεινότητα στην επίμαχη περιοχή μέσα από μια θρεπτική υφή, η οποία απλώνεται εύκολα και ενυδατώνει σε βάθος.


catrice_concealer


To how to της εφαρμογής

Το Under Eye Brightener έχει μια ανάλαφρη υφή που εφαρμόζεται εύκολα με τα δάχτυλά σου ή με ένα σφουγγάρι ή ένα πινέλο μακιγιάζ με τη βοήθεια του οποίου θα κάνεις το κατάλληλο blending.Θα το βρεις στην τιμή των 4,69 ευρώ στο www.beautyaz.gr