Έχεις κόκκινα μαλλιά; Με αυτήν την τεχνική θα τονίσεις το χρώμα τους & θα τα κάνεις να δείχνουν πιο εντυπωσιακά!

Δες πώς να τα μεταμορφώσεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Είτε είσαι μια φυσική κοκκινομάλλα είτε απλά πίσω από το υπέροχο φλογερό χρώμα τα μαλλιά σου κρύβεται η επιδεξιότητα κάποιου colorist πάντα θα υπάρχουν τρόποι για να το απογειώσεις αξιοποιώντας κάποιες τεχνικές στο χρώμα τους. (δες και τη μάσκα μαλλιών με αυγό, τo «παράξενο» μυστικό για υγιή & δυνατά μαλλιά, γεμάτα λάμψη & ζωντάνια)

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα επισκεφθείς τον κομμωτή σου μπορείς με τη βοήθειά του να ανακαλύψεις την τεχνική ή και τις τεχνικές που θα δώσουν στο εντυπωσιακό αυτό χρώμα μια μοναδική πινελιά που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε την καλύτερη για να ζητήσεις από τον ειδικό. Πάρε ιδέες και εμπνεύσου από τα παρακάτω...

Με αυτήν την τεχνική θα μεταμορφώσεις το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά σου

Οι ανταύγειες αποτελούν το κατεξοχήν όχημα που θα σε βοηθήσει να προσθέσεις στα κόκκινα μαλλιά σου ένταση, βάθος και διάσταση. Εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις την αγαπημένη σου απόχρωση, η οποία θα σου δώσει και το ανάλογο αποτέλεσμα για να στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Warm it up!

Επίλεξε ζεστές ανταύγειες κοντά στο χρώμα των μαλλιών σου- 2-3 τόνους πιο ανοιχτό- που θα σου χαρίσουν ένα φυσικό αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά σου θα αποκτήσουν μια υπέροχο φινίρισμα και θα ξεφύγεις από τη μονοτονία ενός ενιαίου χρώματος.

Bronze touch

Στην περίπτωση που έχεις σκούρα κόκκινα μαλλιά, όπως η Emma Stone, προτίμησε να τα συμπληρώσεις με μερικές ανταύγειες σε μπρονζέ και σαφράν τόνους, που θα δώσουν βάθος και ένταση στο χρώμα των μαλλιών σου.


Auburn hair

Εάν θέλεις να συμπληρώσεις το χρώμα των μαλλιών σου με πιο καφέ και σοκολατί αποχρώσεις τότε οι πυρόξανθες ανταύγειες είναι η ιδανική λύση για εσένα. Και αυτό γιατί χαρίζουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που δίνει στα μαλλιά σου μια άλλη διάσταση.


Gold tones

ΟΙ ζεστοί χρυσαφένιοι τόνοι είναι ένας εύκολος τρόπος για να χαρίσεις στα μαλλιά σου ένα golden άγγιγμα, που θα αναδείξει το κόκκινο χρώμα και θα το κάνει πιο πολυτελή.