Αυτά είναι τα 5 καλύτερα & πιο οικονομικά κραγιόν-κοστίζουν κάτω από 8 ευρώ- για γυναίκες 40+ που δεν τονίζουν τις ρυτίδες γύρω από τα χείλη!

Δες ποια είναι & πόσο κοστίζουν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Pexels
Pexels

Καθώς μεγαλώνουμε, η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται αισθητά με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται πιο λεπτό και να χάνει τον όγκο και την ελαστικότητά του. Αυτό φυσικά δεν ισχύει μόνο για την επιδερμίδα μας αλλά και για τα χείλη, που ειδικά μετά την ηλικία των 40, τείνουν να δείχνουν λιγότερο πλούσια και γεμάτα. (δες και όλα τα μυστικά για να επιλέξεις την κατάλληλη μάσκαρα- ανάλογα με το βουρτσάκι- και να την εφαρμόσεις σωστά)

Σε αυτό τη λύση μπορεί να δώσει το κατάλληλο κραγιόν, το οποίο χάρη στην πολύτιμη ενυδατική του σύνθεση θα τους ξαναδώσει τη χαμένη ελαστικότητα και σφριγηλότητά τους και έτσι θα είναι πιο φρέσκα και ζουμερά χωρίς ωστόσο να τονίζονται οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες γύρω από αυτά. Παρακάτω θα δεις 4+1 κραγιόν, που είναι ιδανικά το ώριμο δέρμα, και όχι μόνο, τα οποία θα χαρίσουν στα χείλη σου πλούσιο χρώμα αφήνοντας μια υπέροχη αίσθηση.

Αυτά είναι τα 5 καλύτερα & πιο οικονομικά κραγιόν-κοστίζουν κάτω από 8 ευρώ- για γυναίκες 40+ που δεν τονίζουν τις ρυτίδες γύρω από τα χείλη!

Ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο value for money κραγιόν για γυναίκες άνω των 40, που κολακεύουν και δεν τονίζουν τα σημάδια του χρόνου στην επίμαχη περιοχή.

γυναίκα εφαρμόζει κόκκινο κραγιόν
Pexels

Κραγιόν, Power Plumping Gel Lipstick Νο 130, Catrice, €4,59

Χάρη στο ενυδατικό υαλουρονικό οξύ της σύνθεσής χαρίζει ζουμερά χείλη με όγκο. Ακόμη, η τζελ υφή του αφήνει μια ευχάριστη, ελαφριά αίσθηση πάνω στα χείλη σου.

κραγιόν catrice

Ενυδατικό satin κραγιόν με πλούσιο χρώμα, Pop Lips No 01, Mon Reve, €4,20

Η πλούσια ενυδατική υφή του προσφέρει έντονο χρώμα και μεγάλη κάλυψη, ενώ ακόμη διαρκεί για ώρες. Σε όλα αυτά πρόσθεσε τα μαλακτικά συστατικά της φόρμουλάς του, που αφήνουν τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα.

κραγιόν mon reve


Κραγιόν, Caring Shine Vegan Collagen Lipstick Νο 202, Essence, €3,79

Η πολύτιμη σύνθεσή του εμπλουτίζεται με υαλουρονικό οξύ και ένα υποκατάστατο κολλαγόνου που είναι vegan. Δεν στεγνώνει τα χείλη, χαρίζει ευχάριστη αίσθηση και προσφέρει στα χείλη λαμπερό αποτέλεσμα και μέτρια κάλυψη.

essence κραγιόν


Κραγιόν, Extra Creamy Round Lipstick Rea, Nyx professional makeup, €6,96

Η καταπραϋντική σύνθεσή του με βάση τα ορυκτά προσφέρει έντονο χρώμα και υπέροχη βελούδινη υφή που δεν αλλοιώνεται και δεν μουντζουρώνει.

κραγιόν nyx

Κραγιόν, Vegan Collagen Plumping Color Lipstick Νο 02, Bell Hypoallergenic, €7,19

Η υποαλλεργική του σύνθεση με άρωμα βατόμουρο, που κάνει τα χείλη να δείχνουν ζουμερά και γεμάτα. Ακόμη, περιέχει φυτικό κολλαγόνο, εκχύλισμα σπόρων μάνγκο και ειδικά μαλλακτικά συστατικά, που περιποιούνται και ενυδατώνουν τα ξηρά χείλη, ενώ το καστορέλαιο προσφέρει λάμψη και απαλότητα.

belle κραγιόν