Bunny Blonde: Το celebrity-approved χρώμα στα μαλλιά που δεν θα σταματήσουμε να βλέπουμε αυτή την άνοιξη!

Το υιοθέτησε πρώτη η ηθοποιός Sienna Miller

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Photo by Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images/Ideal Image
Photo by Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images/Ideal Image

Σκέφτεσαι να ανοίξεις το ξανθό χρώμα στα μαλλιά σου λίγο περισσότερο ειδικά τώρα που η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και το καλοκαίρι είναι προ των πυλών; Εάν ναι, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις μια ολοκαίνουργια απόχρωση που είναι ήδη εγκεκριμένη και τεσταρισμένη από πολλές celebrities και influencers. Ποια είναι αυτή; H Bunny Blonde, μια απαλή εκδοχή του ξανθού σε χρυσαφένιο τόνο που θα σε κάνει να ονειρευτείς από τώρα τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Όπως υποδηλώνει και το όνομα bunny blonde (aka ξανθό κουνελάκι) το συγκεκριμένο χρώμα θυμίζει κατά πολύ την απόχρωση από το απαλό χνούδι του κουνελιού, το οποίο ωστόσο δεν είναι ποτέ μια απόχρωση. Και αυτό γιατί αφήνει ένα soft φινίρισμα που αναμειγνύεται με πιο σκληρούς τόνους βγάζοντας ένα υπέροχο ξανθό λαμπερό εφέ στα μαλλιά σου. (δες και το τέλειο hair-gadget που ισιώνει απευθείας τα βρεγμένα μαλλιά με αέρα χωρίς να τα φθείρει)

Bunny Blonde: Το celebrity-approved χρώμα στα μαλλιά που δεν θα σταματήσουμε να βλέπουμε αυτή την άνοιξη!

Η απόχρωση, του bunny blonde, είναι ιδανική για την άνοιξη, ενώ ήδη celebrities όπως η ηθοποιός Sienna Miller και η influencer Poppy Delevingne την έχουν ήδη δοκιμάσει για τα μαλλιά τους και από ό,τι φαίνεται η Sofia Richie Grainge και η Elle Fanning θα είναι οι επόμενες στη λίστα που θα την τολμήσουν.


Γιατί να την επιλέξεις...

Η απόχρωση του Bunny Blonde είναι στην πραγματικότητα μια τεχνική, που συνδυάζει τις ανταύγειες με το μπαλαγιάζ, μέσα από ένα υπέροχο απαλό ξανθό φινίρισμα στα μαλλιά. Σημείωσε ότι αποτελεί και μια καλή επιλογή για να κάνεις τη μετάβαση από το χειμώνα στην άνοιξη μέσα από ένα πλούσιο ξανθό χρώμα που περιέχει ζεστούς τόνους κάνοντας τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο υγιή και πιο γεμάτα με έξτρα πυκνότητα και υφή.


Όσο για το κλειδί για να τη διατηρήσεις... δεν είναι άλλο από το να επισκέπτεσαι τον colorist, ο οποίος σε βοήθησε για να την υιοθετήσεις κάθε 8-12 εβδομάδες προκειμένου να κρατήσεις αυτήν την υπέροχη ξανθιά απόχρωση φωτεινή και λαμπερή.

Τέλος, είναι πολύ σημαντικό στο μεσοδιάστημα να χρησιμοποιείς εξειδικευμένα προϊόντα για ξανθά μαλλιά, που θα διατηρήσουν το χρώμα αναλλοίωτο προσθέτοντας ενυδάτωση και θρέψη στην τρίχα.