Αυτά είναι τα καλύτερα χτενίσματα για λιπαρά μαλλιά που «λαδώνουν» με το παραμικρό!

Έτσι θα δείχνουν σαν φρεσκολουσμένα!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Σε έναν τέλειο κόσμο, θα ξυπνούσες κάθε πρωί με καλοχτενισμένα μαλλιά, όμως δυστυχώς, αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα, ειδικά για όλες όσες έχουν λιπαρά μαλλιά. Και αυτό γιατί τις ημέρες που μεσολαβούν ανάμεσα στα λουσίματα, αρκετές φορές, τα μαλλιά σου είναι flat και «λαδώνουν» με το παραμικρό. (δες και το dad bob hair, το stylish κούρεμα που επιλέγουν όλα τα it girls φέτος την άνοιξη)

Ωστόσο όταν συμβαίνει αυτό μπορείς να το δεις ως ευκαιρία για να δοκιμάσεις κάποια stylish χτενίσματα, που θα αναβαθμίσουν και τις εμφανίσεις σου. Από τις μοντέρνες μικρές πλεξίδες μέχρι ένα ψηλό updo, υπάρχουν πολλά hair-looks για λιπαρά μαλλιά που θα τα κάνουν να δείχνουν σαν φρεσκολουσμένα καμουφλάροντας τη λιπαρότητα. Έτσι, αντί να αντιμετωπίζεις τη λιπαρότητα αρνητικά μπορείς να την αξιοποιήσεις για να γίνεις ακόμη πιο δημιουργική. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν μερικά hair inspo που θα σε εμπνεύσουν για το επόμενο χτένισμά σου, το οποίο θα κάνει τα μαλλιά να φαίνονται σαν φρεσκολουσμένα.

Αυτά είναι τα καλύτερα χτενίσματα για λιπαρά μαλλιά που «λαδώνουν» με το παραμικρό!

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάσαι κάθε φορά που θέλεις να καμουφλάρεις τα λιπαρά σου μαλλιά σου, είναι να αποφύγεις να δείχνουν πεσμένα, χωρίς καθόλου όγκο. Σε αυτό τη λύση θα σου δώσει ένα ξηρό σαμπουάν, το οποίο θα ψεκάσεις στις ρίζες τους για να τα ανανεώσεις πριν υιοθετήσεις ένα από τα παρακάτω χτενίσματα, που είναι ιδανικά για λιπαρά μαλλιά.

Βaby braids

Κάνε μια χωρίστρα στη μέση και δημιούργησε δεξιά και αριστερά στο μπροστινό μέρος των μαλλιών σου δυο λεπτές πλεξίδες. Αυτός είναι ένας έξυπνος τρόπος για να καλύψεις τη λιπαρότητα


Wet hair

Χτένισε τα μαλλιά σου προς τα πίσω και εφάρμοσε λίγο τζελ κατά μήκος τους για να δημιουργήσεις αυτό το "βρεγμένο" εφέ.


Messy Bun

Ένα ανάλαφρο ψηλό updo είναι η τέλεια επιλογή για να καλύψεις την υπερβολική λιπαρότητα στα μαλλιά σου προκειμένου να δείχνουν ανάλαφρα σαν φρεσκολουσμένα.


Bubble ponytail

Ξέφυγε από τα καθιερωμένα υιοθετώντας αυτήν την αλογοουρά, η οποία θα δώσει όγκο και έξτρα διάσταση στα μαλλιά σου.