Αυτό το πολυτελές foundation- που είναι και best seller- θα σου χαρίσει τέλεια κάλυψη & φυσική λάμψη στην επιδερμίδα σου!

Ανακάλυψε τις πολύτιμες ιδιότητές του

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Αγαπημένο των makeup arstists αλλά και πολλών celebrities, το Armani Luminous Silk Foundation είναι ένα πολυτελές makeup που εδώ και χρόνια ξεχωρίζει στην κατηγορία του γιατί χαρίζει μια φυσική κάλυψη στην επιδερμίδα σου, που δείχνει πραγματικά λαμπερή και αψεγάδιαστη!

Το εμβληματικό αυτό foundation, το οποίο βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία αρκετών red-carpet makeup looks προσφέρει ένα απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα, ενώ ακόμη μπορεί να «χτιστεί» για να δώσεις και επιπλέον κάλυψη. Όσο για το τελείωμα του... αυτό δεν είναι άλλο από ένα λαμπερό τελείωμα, χωρίς ωστόσο να είναι ιδιαίτερα έντονο για το πρόσωπό σου. (δες και για το lip contouring, την τεχνική για να αποκτήσεις ζουμερά χείλη σαν να έχεις βάλει fillers)

Αυτό το πολυτελές foundation- που είναι και best seller- θα σου χαρίσει τέλεια κάλυψη & φυσική λάμψη στην επιδερμίδα σου!

To Armani Luminous Silk Foundation είναι ένα πολυβραβευμένο υγρό makeup που από το 2000 οπότε και λανσαρίστηκε για πρώτη φορά είναι ανάμεσα στα best seller στην κατηγορία του, και όχι άδικα. Και αυτό γιατί έχει μια ανάλαφρη υφή που γλιστρά εύκολα στην επιδερμίδα σου και την τυλίγει σαν ένα μεταξωτό πέπλο διορθώνοντας τυχόν ατέλειες. Ακόμη χαρίζει φυσικό και ομοιόμορφο τόνο αναδεικνύοντας τη λάμψη του προσώπου σου.

giorgio armani foundation


Η μοναδική του φόρμουλα είναι εμποτισμένη με τεχνολογία Micro–fil™, η οποία χρησιμοποιεί σωματίδια που αντανακλούν το φως για να σμιλεύει και να φωτίζει το δέρμα, ενώ ακόμη περιέχει και γλυκερίνη για ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα. Σε όλα αυτά πρόσθεσε την ανάλαφρη και μεταξένια υφή του, που προσφέρει από διακριτική κάλυψη που διαρκεί όλη την ημέρα μέχρι και πιο ενισχυμένη. Διατίθεται σε 40 αποχρώσεις, ενώ είναι ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας. Θα το βρεις με τιμή που ξεκινά από 63,97 ευρώ.

To how to της εφαρμογής

Εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα από το makeup με τη βοήθεια ενός ειδικού πινέλου ή ενός σφουγγαράκι για makeup για ένα φυσικό λαμπερό αποτέλεσμα. Για έξτρα κάλυψη επανέλαβε την εφαρμογή μέχρι να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.