Αυτά είναι τα 5 καλύτερα κοντά κουρέματα με όγκο που θα χαρίσουν στα λεπτά σου μαλλιά έξτρα πυκνότητα!

Aνακάλυψε τα απόλυτα hair inspo

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Όταν έχεις κοντά και λεπτά μαλλιά και θέλεις να προσθέσεις έξτρα όγκο και πυκνότητα το κατάλληλο κούρεμα μπορεί να κάνει τη διαφορά για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα μέσα από ένα στιλάτο hairstyle.

Και αυτό γιατί επιλέγοντας το ιδανικό κούρεμα θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τα δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου σου προσθέτοντας έξτρα πόντους στο στιλ σου. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 4+1 hot κοντά κουρέματα με όγκο για να εμπνευστείς στην επόμενη επίσκεψή σου στο κομμωτή σου. (δες και ποιο κούρεμα μικραίνει και σε κάνει να δείχνεις μέχρι και 10 χρόνια νεότερη)

Αυτά είναι τα 5 καλύτερα κοντά κουρέματα με όγκο που θα χαρίσουν στα λεπτά σου μαλλιά έξτρα πυκνότητα!

  1. Ανάλαφρο κυματιστό bob. Πρόκειται για ένα κούρεμα που είναι ιδανικό για τα λεπτά μαλλιά. Και αυτό γιατί το κοντό του μήκος σε συνδυασμό με το wave εφέ δίνουν όγκο και δομή στα μαλλιά σου, ενώ ακόμη χαρίζουν μια νότα φρεσκάδας στο hair-look σου.

  2. Pixie haircut. Ένα pixie κούρεμα είναι εξαιρετική επιλογή για όγκο και έξτρα πυκνότητα στα μαλλιά καθώς το συγκεκριμένο hairstyle δημιουργεί όγκο στις ρίζες και ενισχύει την υφή τους.




  3. Blunt bob. Ένα κομψό blunt bob σε μήκος λίγο πάνω από τους ώμους μπορεί να δώσει έναν αέρα ανανέωσης στα λεπτά μαλλιά σου. Σημείωσε ότι το συγκεκριμένο κούρεμα ενισχύει την υφή των μαλλιών και δημιουργεί όγκο στις άκρες τους.


  4. Layered bob με αφέλειες ή φράντζα. Ένα layered bob με αφέλειες που πέφτουν στο πλάι είναι επίσης μια καλή επιλογή για τα λεπτά μαλλιά. Οι αφέλειες εκτός του ότι δημιουργούν όγκο προσθέτουν και μια girly πινελιά στο hair-look σου.


  5. Ασύμμετρο bob. Είναι η πιο σύγχρονη και πιο δημιουργική εκδοχή του bob. H ασυμμετρία δημιουργεί μια μοναδική αίσθηση πληρότητας και δομής στα λεπτά μαλλιά που δείχνουν έτσι πιο πλούσια και πιο γεμάτα.


Κάθε ένα από τα παραπάνω κοντά κουρέματα είναι ιδανικό για να προσθέσει όγκο και πυκνότητα στα λεπτά μαλλιά σου. Μην διστάσεις λοιπόν να συζητήσεις με τον κομμωτή σου για την καλύτερη επιλογή με βασικά κριτήρια την υφή των μαλλιών σου, το σχήμα του προσώπου σου αλλά και το στιλ σου.