Honey blonde: Η top τάση στο χρώμα των μαλλιών που θα βλέπεις παντού την άνοιξη!

Το μελί-ξανθό έρχεται ξανά στο προσκήνιο

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Photo by Stefania D'Alessandro/Getty Images/Ideal Image
Photo by Stefania D'Alessandro/Getty Images/Ideal Image

Celebrities όπως οι: Zendaya, Beyoncé, Margot Robbie και Lana Del Rey είναι μερικές μόνο από τις σταρ που έχουν ήδη μαγευτεί από την τάση του honey blonde και δεν έχουν διστάσει να το δοκιμάσουν για το χρώμα των μαλλιών τους μεταμορφώνοντάς το στην απόλυτη τάση για φέτος την άνοιξη.

Η τάση του honey blonde, ή αλλιώς honey blonde, αποτελεί μια καυτή τάση στο χρώμα των μαλλιών, που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα, ενώ ακόμη είναι εύκολο και να τη συντηρήσεις μια και δεν είναι ιδιαίτερα έντονη, όπως για παράδειγμα ένα ξανθό πλατινέ. (δες και το braided ponytail, το χτένισμα που λατρεύουν όλα τα it girls φέτος την άνοιξη)

Honey blonde: Η top τάση στο χρώμα των μαλλιών που θα βλέπεις παντού την άνοιξη!

Το honey blonde είναι μια τάση στο χρώμα των μαλλιών που χαρίζει μια ζεστή μελί-ξανθιά απόχρωση, η οποία αφήνει ένα φυσικό και φωτεινό τελείωμα σαν να σε άγγιξε ο ήλιος. Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή για όλες όσες θέλουν να προσθέσουν μερικές ζεστές πινελιές στο χρώμα των μαλλιών τους και να τα φωτίσουν με απόλυτα φυσικό τρόπο.


Ταιριάζει σε όλες;

Ναι, η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ιδανική για κάθε χρώμα μαλλιών αλλά και για κάθε τόνο επιδερμίδας αρκεί να βρεις τον κατάλληλο τόνο για εσένα. Ακόμη είναι μια απόχρωση που τονίζει μοναδικά τα σκούρα μαλλιά, ειδικά εάν επιλέξεις μια σε καραμελένιο τόνο, ενώ ακόμη τα φωτίζει. Με αυτόν τον τρόπο το αποτέλεσμα δεν θα δείχνει αφύσικο πάνω τους και δεν θα κάνει αντίθεση καθώς μεγαλώνουν οι ρίζες των μαλλιών σου.


Πώς να το υιοθετήσεις

Το πιο σημαντικό είναι να συμβουλευτείς τον κομμωτή σου, ο οποίος και θα σου προτείνει τον τόνο που σου ταιριάζει. Εάν είσαι μελαχρινή τότε θα πρέπει να ζητήσεις από τον ειδικό μια διακριτική απόχρωση του honey blonde σε ζεστό τόνο που θα φωτίσει τα μαλλιά σου και θα τους δώσει ένα υπέροχο τελείωμα. Στην περίπτωση που είσαι πιο ανοιχτόχρωμη μπορείς να επιλέξεις ακόμη και πιο έντονες αποχρώσεις. Σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να αμελείς τη φροντίδα τους με τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας για βαμμένα μαλλιά, που θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο την συγκεκριμένη απόχρωση διατηρώντας τη αναλλοίωτη μέχρι την επόμενη βαφή.