Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Αυτά είναι τα 5+1 καλύτερα χτενίσματα για να υιοθετήσεις & να ξεχωρίσεις!

Είναι κομψά και σούπερ στιλάτα!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: @leoniehanne
Instagram: @leoniehanne

Αναζητώντας το τέλειο χτένισμα για γάμο, οι επιλογές είναι πολλές και διαφορετικές, αλλά πάντα ο στόχος είναι ο ίδιος: να νιώθεις όμορφη και αυτοπεποίθηση μέσα από ένα στιλάτο hair-look που θα ολοκληρώσει μοναδικά την εμφάνισή σου.

Παρακάτω θα δεις 5+1 χτενίσματα για να υιοθετήσεις ως καλεσμένη σε έναν γάμο. Από κλασικές επιλογές έως πιο μοντέρνες προτάσεις, θα βρεις ιδέες που θα σε εμπνεύσουν για να υιοθετήσεις το τέλειο hair-look που ταιριάζει με το στιλ και την περίσταση. (δες και 5 ιδέες για μακιγιάζ γάμου που θα απογειώσουν το beauty look σου χωρίς να κλέψεις την παράσταση από τη νύφη)

Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Αυτά είναι τα 5+1 καλύτερα χτενίσματα για να υιοθετήσεις & να ξεχωρίσεις!

  • Ατημέλητο ψηλό σινιόν. Η ιδανική πρόταση για ένα ανάλαφρο updo χτένισμα. Μάζεψε τα μαλλιά σου ψηλά πάνω δημιουργώντας ένα στιλάτο σινιόν αφήνοντας μερικές τούφες να πέφτουν μπροστά.

  • Styilsh πλεξίδες. Οι πλεξίδες στο μπροστινό τμήμα των μαλλιών μπορούν να χαρίσουν μια σούπερ ρομαντική πινελιά στα μαλλιά σου. Ακόμη μπορείς να επιλέξεις μια κλασική πλεξίδα συνδυάζοντάς τη με ένα boho σύνολο.

  • Ψηλό ponytail. Μια ψηλή αλογοουρά είναι πάντα εντυπωσιακή και τονίζει μοναδικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον twist.


  • Wavy εφέ. Τα ανάλαφρα κυματιστά αποτελούν μια κλασική και διαχρονική επιλογή για ένα σικάτο χτένισμα, που ταιριάζει με κάθε σου look.

  • Xαμηλή αλογοουρά. Η χαμηλή αλογοουρά είναι ένα εύκολο και εκλεπτυσμένο χτένισμα. Για να τη κάνεις ακόμη πιο stylish μπορείς να προσθέσεις μια λεπτή κορδέλα ακριβώς πάνω από το λαστιχάκι με το οποίο θα τη στερεώσεις.

  • Αξεσουάρ για λάμψη: Όποιο χτένισμα και αν επιλέξεις, ένα κομψό αξεσουάρ, όπως μια λεπτή τιάρα ή κάποια περίτεχνη μπαρέτα μπορεί να προσθέσει λάμψη στην εμφάνισή σου.


Ό,τι και να επιλέξεις, θυμήσου ότι η επιλογή του κατάλληλου χτενίσματος για γάμο πρέπει να αναδεικνύει τα δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου σου και να ταιριάζει με το στιλ σου.