Hydro bob: Αυτή είναι η νέα εμμονή των it girls για ένα στιλάτο χτένισμα που σύντομα θα γίνει και δική σου!

Άλλη μια εκδοχή του bob έρχεται στο προσκήνιο

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Photo by Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image
Photo by Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

Θυμάσαι το περσινό «boy bob»; Εάν ναι, τότε η φετινή εκδοχή του, το hydro bob, που δεν είναι άλλο από ένα υγρό look σε κοντά καρέ μαλλιά, το οποίο συνδυάζει το styling και το τέλειο κούρεμα θα σε κερδίσει από το πρώτο λεπτό.

Δεν είναι τυχαίο που το hydro bob, έχει ήδη αγαπηθεί από σταρ όπως οι: Kim Kardashian, Kaia Gerber και Jennifer Lopez, οι οποίες δεν έχουν διστάσει να το τολμήσουν, ενώ το συγκεκριμένο hair-look έχει λατρευτεί και από influncer και it girls. (δες και το bubble bob, τη νέα viral εκδοχή του κοντού καρέ που είναι ιδανική για τα λεπτά μαλλιά χωρίς καθόλου όγκο)

Hydro bob: Αυτή είναι η νέα εμμονή των it girls για ένα στιλάτο χτένισμα που σύντομα θα γίνει και δική σου!

Το hydro bob είναι ένα σούπερ κοντό ίσιο καρέ που δεν ξεπερνά σε ύψος το πηγούνι. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το λείο και γυαλιστερό -σχεδόν υγρό- τελείωμά του, που του χαρίζει μια εντυπωσιακή όψη. Το συγκεκριμένο κούρεμα είναι ιδανικό για ίσια μαλλιά, ενώ μπορείς να το υιοθετήσεις ακόμη και εάν έχεις σγουρά ή σπαστά μαλλιά με την προϋπόθεση ότι θα τα ισιώσεις πρώτα.

Για να το συντηρήσεις θα χρειαστείς αρκετές και συχνές επισκέψεις στον κομμωτή σου προκείμενου να διατηρήσεις το ύψος του αλλά και την υγιή όψη των μαλλιών σου αποτρέποντας το σπάσιμο ή την ψαλίδα.


Πώς να το υιοθετήσεις...

Τα πάντα στη δημιουργία του hydro bob έχουν να κάνουν με το styling. Πριν λοιπόν ξεκινήσεις το ίσιωμα των μαλλιών εφάρμοσε μια ιδέα από ένα λάδι ή ορό μαλλιών για να προστατέψεις την τρίχα και να της χαρίσεις ένα λείο φινίρισμα. Στη συνέχεια και αφού έχεις ισιώσει τα μαλλιά σου με το σεσουάρ και μια βούρτσα ή με μια ισιωτική άπλωσε μερικές σταγόνες από το λάδι και στις άκρες τους.

Ωστόσο, εάν θέλεις μια σούπερ wet εμφάνιση μπορείς να κάνεις το εξής: Ξεκίνα εφαρμόζοντας τον ορό μαλλιών για λάμψη και, στη συνέχεια, εφαρμόστε πάνω από αυτό ένα τζελ για να δημιουργήσεις αυτό το wet εφέ. Για την εφαρμογή μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου ή μια βούρτσα μαλλιών.