Wolf cut: Αυτό είναι τo δημοφιλές κούρεμα που πρωταγωνιστεί στα μαλλιά και φέτος το καλοκαίρι!

Μάθε τα πάντα γι' αυτό

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Instagram: @hairby_giorgia
Instagram: @hairby_giorgia

Το Wolf cut είναι το κούρεμα που έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές των λάτρεις της μόδας και της ομορφιάς σε όλο τον κόσμο, ενώ αρκετές σταρ και influencers το έχουν ήδη τολμήσει θυσιάζοντας πολλές φορές ακόμη και το μήκος των μαλλιών τους.

Πρόκειται για μια μοντέρνα κουπ, που συνδυάζει το shag με το mullet σε μια σύγχρονη εκδοχή που από ό,τι φαίνεται θα είναι το απόλυτο hair-trend στα μαλλιά για φέτος το καλοκαίρι. (δες και για το Wash-and-Go, το εύκολο χτένισμα που όλες θα θέλουν να δοκιμάσουν το καλοκαίρι)

Wolf cut: Αυτό είναι τo δημοφιλές κούρεμα που πρωταγωνιστεί στα μαλλιά και φέτος το καλοκαίρι!

Με επιρροές από τις δεκαετίες του '70 και του '80, το Wolf cut επανακάμπτει δυναμικά, ανανεωμένο και προσαρμοσμένο στις σύγχρονες τάσεις της εποχής. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι τα έντονα φιλαρίσματα και οι ασυμμετρίες στο μήκος των μαλλιών που δημιουργούν ένα ατημέλητο αλλά ταυτόχρονα κομψό look που αποπνέει αυτοπεποίθηση και ατομικότητα. Το κούρεμα αυτό είναι ιδανικό για όλες όσες επιθυμούν να δώσουν όγκο και κίνηση στα μαλλιά τους, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη φροντίδα ή να χρειάζεται να αφιερώσεις αρκετό χρόνο γι' αυτό.


Η δημοτικότητα του Wolf cut οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, στην ευελιξία του. Και αυτό γιατί ταιριάζει εξίσου καλά σε κοντά και μακριά μαλλιά, καθώς και σε διαφορετικούς τύπους (από ίσια και κυματιστά μέχρι σγουρά).

Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι το Wolf Cut είναι ένα κούρεμα που προσφέρει ελευθερία και ανεμελιά, καθώς δεν απαιτεί συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο για να το συντηρήσεις και να το διατηρήσεις. Ακόμη, μπορεί να φορμαριστεί εύκολα με ελάχιστα προϊόντα styling υιοθετώντας το ανάλογο hair-look ανάλογα με την περίσταση και τη διάθεσή σου.

Σημείωσε ότι το Wolf cut είναι η τέλεια επιλογή για όλες όσες θέλουν να δοκιμάσουν κάτι τολμηρό και μοντέρνο για τα μαλλιά τους, διατηρώντας ταυτόχρονα την ανεπιτήδευτη γοητεία τους. Μάλιστα είναι ιδανικό για φέτος το καλοκαίρι καθώς θα σου χαρίσει μοναδικό στιλ σε κάθε σου εμφάνιση.