Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μήπως τόσο καιρό έβαζες το bronzer λάθος; Αυτός είναι ο σωστός τρόπος!

Μάθε να το βάζεις με τον σωστό τρόπο!

Μήπως τόσο καιρό έβαζες το bronzer λάθος; Αυτός είναι ο σωστός τρόπος!
ΜΑΚΙΓΙΑΖ 05.12.2018 23:12

Το bronzer είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιρινού σου νεσεσέρ αλλά και του χειμωνιάτικου γιατί όσο να ναι κάθε εποχή του χρόνου μας αρέσει ένα ζεστό μακιγιάζ.

Με μερικές μόλις πινελιές, σου χαρίζει ηλιοκαμένο δέρμα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πέτυχε το σωστό contouring μέσα σε δυο λεπτά! Βήμα - βήμα ο τρόπος!

Όσο καλό όμως μπορεί να κάνει στο πρόσωπό σου, άλλο τόσο κακό μπορεί να επιφέρει η λάθος εφαρμογή του. Ποια είναι τα σωστά και ποια τα λάθη;

Η ποσότητα
ΛΑΘΟΣ: Η υπερβολική ποσότητα. Το μυστικό για την τέλεια εφαρμογή στο bronzer, εκτός από την τοποθέτηση είναι και η ποσότητα που θα χρησιμοποιήσεις. Ξεκίνα με λίγο προϊόν και πρόσθεσε περισσότερο αν δεις πως το χρειάζεσαι. Κάνε ελαφριές κινήσεις με το πινέλο σου και μην ξεχνάς να το τινάζεις ελαφρά πριν το φέρεις στο πρόσωπό σου.

Δείτε ακόμη: Τα top 5 hihglighters που πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου! Δώσε λάμψη στη ζωή σου!

Στα μάγουλα

ΛΑΘΟΣ: Η τοποθέτηση στα μήλα. Το bronzer σου πρέπει να το τοποθετήσεις στα μάγουλα και τα ζυγωματικά σου αλλά όχι στα μήλα του προσώπου σου. Σε εκείνο το σημείο που κοκκινίζει φυσικά θα βάλεις το ρουζ σου. Το bronzer τοποθετείται στα σημεία που μαυρίζεις.

Στο μέτωπο
ΛΑΘΟΣ: Το να παραλείπεις να βάλεις εκεί bronzer To μέτωπό σου είναι από τα σημεία που μαυρίζουν περισσότερο στο πρόσωπο συνεπώς δεν πρέπει να το ξεχνάς. Να θυμάσαι, το bronzer δεν είναι σαν το ρουζ σου, δεν θα σου δώσει χρώμα αλλά θα αλλάξει τον τόνο της επιδερμίδας σου.

Δείτε ακόμη: Πέτυχε το απόλυτο cat eye! Αυτός είναι ο τρόπος βήμα - βήμα!

Στη μύτη
ΛΑΘΟΣ: Η τοποθέτηση στο κέντρο της μύτης Το κέντρο της μύτης σου όπως και τα μάγουλά σου κοκκινίζουν στον ήλιο συνεπώς το bronzer σου θα το βάλεις στα πλαϊνά της και σε ελάχιστη ποσότητα.

Στο πιγούνι
ΛΑΘΟΣ: Το να παραλείπεις αυτό το σημείο Όπως το μέτωπο, έτσι και τι πιγούνι σου μαυρίζει συνεπώς δεν πρέπει να το παραμελείς. Πέρνα ελάχιστη ποσότητα και από εκεί με ελαφριές κινήσεις.

Δείτε ακόμη: Τα απόλυτα tips για να αποκτήσετε τα φρύδια των ονείρων σας!

Στο λαιμό
ΛΑΘΟΣ: Το χρώμα δεν σβήνει φυσικά Αφού περάσεις το bronzer σου από όλο το πρόσωπο πρέπει να περάσεις λίγη ποσότητα και από το λαιμό σου ξεκινώντας από τη γραμμή του σαγονιού σου. Έτσι θα έχεις ομοιόμορφο χρώμα και θα αποφύγεις το εφέ μάσκας.

Share