5+1 μυστικά για να σχεδιάσεις σωστά το eyeliner!

Κι όμως υπάρχουν κόλπα

5+1 μυστικά για να σχεδιάσεις σωστά το eyeliner!

Ήρθε η ώρα για να μάθεις 5 + 1 μυστικά για να σχεδιάσεις σωστά το eyeliner σου...

Πολλές είναι οι γυναίκες που δυσκολεύονται να τοποθετήσουν σωστά το eyeliner, είτε γιατί δεν έχουν σταθερό χέρι, είτε γιατί ακόμα δεν έχουν μάθει πως να γίνεται σωστά... Παρακάτω θα δείτε μερικά χρήσιμα tips για σωστή τοποθέτηση...

Πως να κάνω το μακιγιάζ ματιών μου σαν επαγγελματίας;


Φτιάξε το περίγραμμα!

Αν δυσκολεύεσαι στο να φτιάξεις το τέλειο πάχος στη γραμμή σου, ξεκίνα από το πάνω πάνω τμήμα! Φτιάξε το σχέδιο που θέλεις και γέμισε το μέσα. Ακόμα και λάθος να κάνεις, θα είναι πολύ ευκολότερο να το σβήσεις, καθώς θα έχεις χρησιμοποιήσει λίγο προϊόν.

Ο τρόπος να το φτιάξεις εύκολα, είναι να σχεδιάσεις την πάνω γραμμή ελαφρώς πιο πάνω από το τέλος των βλεφαρίδων σου και μία ακόμα στη βάση των βλεφαρίδων. Τέλος, γεμίζεις το κενό.

Χρησιμοποίησε αυτοκόλλητη ταινία!

Πάρε το σελοτέιπ και φτιάξε ένα στένσιλ γατίσιου βλέματος. Πάρε το χρόνο σου, μέχρι να φτιάξεις το σχέδιο που σε ικανοποιεί. Ύστερα, απλά πάρε το προϊόν και χρωμάτισε μέσα. Αφαίρεσε, τώρα, την ταινία. Πανεύκολο!

Χρησιμοποίησε μαύρο μαλακό μολύβι ματιών!

Το υγρό eyeliner είναι δύσκολο να δουλευτεί και πρέπει να είναι ακριβές, για να φαίνεται ωραίο. Το αποτέλεσμα που δίνει, είναι αρκετά σκληρό, οπότε δεν ενδείκνυται, ιδιαίτερα, για τις πρωινές ώρες.

Για να αποφύγεις, τις δυσκολίες, χρησιμοποίησε μολύβι! Θα έχεις ένα πιο ρομαντικό και smokey αποτελέσμα και θα είσαι και μέσα στη μόδα, που συνιστά το ατημέλητο λουκ.

Φτιάξε στάμπα με τη γόμα σχολικού μολυβιού!

Κόψε τη γόμα του μολυβιού διαγώνια και βάψε το μέρος, που εξέχει, με μάσκαρα! Μετά, “στάμπαρέ το” στο μάτι σου. Στην συνέχεια, φτιάξε τη βάση των βλεφαρίδων και θα έχεις τέλειο αποτέλεσμα! Θα είσαι έτοιμη σε δευτερόλεπτα.

Χρησιμοποίησε σκιά ματιών!

Βρέξε το ειδικό πινελάκι με τη στραβή μύτη και βούτα το στη σκιά σου. Με ταμποναριστές κινήσεις, φτιάξε το στυλ που θέλεις.

Φτιάξε ανάποδο cat-eye στυλ!

Αν τα μάτια σου δεν έχουν πολυ χώρο, για να τα βάφεις από πάνω και συνήθως, δε φαίνεται το μακιγιάζ σου, υπάρχει λύση! Φτιάξε μια γραμμή, κάτω από το μάτι σου! Θα είναι εντυπωσιακό και θα κάνει τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα!

Πολύχρωμο μακιγιάζ!

Ξέφυγε από το κλασσικό μαύρο και επέλεξε χρώματα, όπως το λιλά, το γαλάζιο ή το μπλε, τις πρωινές ώρες. Tip: Αν θέλεις να φωτίσεις τα μάτια σου, βάλε άσπρο μολύβι μέσα και κάτω από το μάτι σου.

Έξτρα tips!
Tip 1: Για να μην ξεραίνονται τα υγρά καλλυντικά σου, πάντα να τα αποθηκεύεις ανάποδα.

Tip 2: Ο ευκολότερος τρόπος να διορθώσεις λάθη στο eyeliner, είναι να προμηθευτείς ένα στυλό ντεμακιγιάζ.

Το απόλυτο μυστικό για τεράστιες βλεφαρίδες είναι μόνο εδώ!

5 + 1 μυστικά για να βάλεις σωστά το κόκκινο κραγιόν

Θεωρείς το κόκκινο χρώμα δύσκολο; Παρακάτω θα δεις 5+1 μυστικά για να βάλεις σωστά το κόκκινο κραγιόν σου!

Σε ποιες πάει το κόκκινο κραγιόν; Πώς θα βρεις την ιδανική απόχρωση για τον τόνο της επιδερμίδας σου; Μάθε τις συμβουλές μας για την τέλεια εφαρμογή και όχι μόνο.

1. Απόφυγε το υπερβολικό βάψιμο

Όσο πιο ανοιχτόχρωμη είναι η επιδερμίδα σου τόσο πιο πολύ ξεχωρίζουν τα κόκκινα χείλη. Έτσι, σιγουρέψου ότι θα χρησιμοποιήσεις ένα πολύ ελαφρύ ρουζ και ελάχιστο μακιγιάζ στα μάτια, κατά προτίμηση μόνο μάσκαρα.

2. Μέσα στο περίγραμμα
Τα κόκκινα κραγιόν τείνουν να απλώνονται πολύ. Έτσι κάνε στην αρχή το περίγραμμα των χειλιών σου με ένα μολύβι χειλιών και στην συνέχεια βάλε κραγιόν.

3. Διάλεξε το σωστό χρώμα
Αν η επιδερμίδα σου είναι πιο ροζ τότε προτίμησε μοβ αποχρώσεις. Αν η επιδερμίδα σου είναι πιο ωχρή τότε οι θερμές αποχρώσεις θα σε κολακέψουν.

4. Ιδανικό μανό
Προσπάθησε να αποφύγεις το κόκκινο μανό όταν φοράς και κόκκινο κραγιόν. Προτίμησε ένα διάφανο μανό ή ένα σε μια απαλή απόχρωση. Μπορείς ακόμη να χρησιμοποιήσεις ένα σε πολύ σκούρα απόχρωση. Αν επιμένεις στο κόκκινο φρόντισε να είναι ίδιο χρώμα με το κραγιόν σου.

5. Παίξε με τα χρώματα
Οι ειδικοί συνήθως χρησιμοποιούν περισσότερες από μία αποχρώσεις κραγιόν για τέλειο αποτέλεσμα. Δοκίμασε το κι εσύ! Αν αγόρασες ένα κραγιόν που δεν σου αρέσει και τόσο πειραματίσου αναμιγνύοντας διάφορες αποχρώσεις μέχρι να πετύχεις αυτή που σου αρέσει.

6. Πιο ανοιχτές αποχρώσεις αν είσαι μεγαλύτερη
Τα χείλη μας μικραίνουν καθώς μεγαλώνουμε και τα σκούρα χρώματα φαίνεται να επιδεινώνουν την κατάσταση. Έτσι προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις πιο ανοιχτές αποχρώσεις του κόκκινου για να δείχνουν τα χείλη σου πιο γεμάτα.

Bershka: 3 κραγιόν που δεν θα βγάλεις από τα χείλη σου! Είναι στα top trend φέτος...