Ελένη Φουρέιρα: Έκατσε σε γκρι καναπέ, όλοι κοιτούσαν όμως τα μάτια της! Ακόμη και ο Μποτία...

Το βλέμμα της, το ζηλεύουν πολλές!

Ελένη Φουρέιρα: Έκατσε σε γκρι καναπέ, όλοι κοιτούσαν όμως τα μάτια της! Ακόμη και ο Μποτία...

Σε γκρι καναπέ έκατσε η Ελένη Φουρέιρα, όλοι όμως κοιτούσαν τα μάτια της. Ακόμη και ο Αλμπέρτο Μποτία την κοιτούσε και... «έλιωνε».

Είναι από τις πιο αγαπημένες και ταλαντούχες γυναίκες τραγουδίστριες της ελληνικής βιομηχανίας, η οποία κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να γίνει η «βασίλισσα» της Ευρώπης.

Μετά την συμμετοχή της στην Eurovision σε κάθε εμφάνιση της επί σκηνής το κοινό παραληρεί, ενώ στο Instagram που μοιράζεται διάφορες καθημερινές της στιγμές τα likes από τους 1 εκατομμύριο ακόλουθους της πέφτουν... βροχή.

Στην πρόσφατη ανάρτηση της, την είδαμε να ποζάρει με σατέν φόρεμα και κούκλα όπως πάντα, όμως όλοι κοιτούσαν τα μάτια της και την ροζ σκιά της, αφού της έκανε άκρως σαγηνευτικό το βλέμμα της.

Όπως φαίνεται η ροζ σκιά είναι αγαπημένη της, μιας και την έχουμε δει πολλές φορές να την επιλέγει.

Ελένη Φουρέιρα καναπές μάτια Μποτία

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε στα μάτια της την απόλυτη τάση! Αυτή τη σκιά τη θέλουν όλες!

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε και πάλι την ανατροπή και έβαλε στα μάτια της την απόλυτη τάση για το μακιγιάζ για φέτος το χειμώνα! Αυτή τη σκιά που φόρεσε τη θέλουν σίγουρα όλες!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει ένα μοναδικό τρόπο να κάνει τάση το οτιδήποτε βάζει πάνω της! Από τα ρούχα της μέχρι και τα νύχια της, η Ελένη Φουρέιρα είναι το απόλυτο fashion icon της χώρας.

Έτσι δε θα μπορούσαμε να μη λατρέψουμε και τη μοναδική σκιά που αποφάσισε να φορέσει. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα θερμό μακιγιάζ με πορτοκαλί σκιά, η οποία ταίριαζε υπέροχα στο πρόσωπό της!

Σας βρήκαμε επίσης τα ανατρεπτικά παπούτσια που φόρεσε και τους "τρέλανε" όλους!

Ελένη Φουρέιρα: Στο σπίτι της έχει καναπέ γκρι με άσπρες βούλες! Όλοι κοίταγαν όμως, αυτό που είναι πίσω!

Η Ελένη Φουρέιρα στο σπίτι της έχει καναπέ γκρι με άσπρες βούλες! Όλοι κοίταγαν όμως, αυτό που είναι πίσω και μας φαίνεται πολύ λογικό! Το έχει η μισή showbiz στο δικό της.... Εσύ;

Η τραγουδίστρια, είναι από τις πιο hot και στο στιλ της γράφει ιστορία. Η Ελένη Φουρέιρα, με τις εμφανίσεις της να είναι η μία καλύτερη από την άλλη, δεν θα μπορούσε παρά να έχει και ένα εξίσου στιλάτο σπίτι.

Η ίδια, ανέβασε φωτογραφία από το σαλόνι της στo Ιnstagram όμως όλοι κοίταγαν αυτό που είναι πίσω! Στο έπιπλο πίσω από τον καναπέ της δεσπόζει ένα τεράστιο μπαμπού το οποίο λέγεται πως φέρνει καλή τύχη. Μάλιστα το ίδιο φυτό έχει και η Βάσω Λασκαράκη στο σπίτι της!

Ιδού λοιπόν: