Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε το απόλυτο μυστικό για το μακιγιάζ της! Αυτό κάνει καθημερινά και είναι μία κούκλα!

Το tip που χρειάζεται κάθε γυναίκα!

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε το απόλυτο μυστικό για το μακιγιάζ της! Αυτό κάνει καθημερινά και είναι μία κούκλα!

Η Ελένη Μενεγάκη, μέσω μίας δημοσίευσης στο Instagram, αποκάλυψε ποιο είναι το απόλυτο μυστικό της για το μακιγιάζ που κάνει καθημερινά και καταφέρνει να είναι μία κούκλα σε κάθε εκπομπή της!

Η πανέμορφη παρουσιάστρια δεν φοβάται να μοιραστεί τα μυστικά ομορφιάς της με όλες τις τηλεθέατριές της και να δώσει μερικές συμβουλές σχετικά με το μακιγιάζ της.

Κάτι τέτοιο έκανε και στην τελευταία της δημοσίευση στο Instagram, στην οποία παρουσίασε το μακιγιάζ που της είχε κάνει η αγαπημένη της Ρούλα Σταματοπούλου και έγραψε:

«Το αγαπημενο μου μακιγιαζ ... οσο πιο λιγο ,τοσο πιο φρεσκο και λαμπερο»!

Σου βρήκαμε επίσης, το μπλε φόρεμα με κουμπιά που έβαλε και προκάλεσε φρενίτιδα!

Ελένη Μενεγάκη: Με αυτό το κραγιόν κάνει τα χείλη της να φαίνονται μεγαλύτερα! Θα το βρεις κάτω από 5 ευρώ...

Με αυτό το κραγιόν κάνει τα χείλη της η Ελένη Μενεγάκη να φαίνονται μεγαλύτερα! Θα το βρεις κάτω από 5 ευρώ! Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Η ομάδα του Youweekly.gr είναι εδώ για σένα! Εκτός από το ότι παρακάτω θα σου αποκαλύψουμε όλα τα μυστικά ομορφιάς της βασίλισσας του ALPHA αλλά και της ελληνικής τηλεόρασης, θα σου προτείνουμε ένα από τα πιο οικονομικά κραγιόν που κυκλοφορούν στην αγορά για να αντιγράψεις το look της!

Αρχικά, να ξέρεις πως είναι λάτρης του κόκκινου άρα και το αγαπημένο της κραγιόν θα είναι το κόκκινο!

Ελένη Μενεγάκη: Αποκλείεται να θυμάστε την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε μαζί με τον άντρα της! Με κόκκινο κραγιόν στα χείλη...

Ελένη Μενεγάκη: Με αυτό το κραγιόν κάνει τα χείλη της να φαίνονται μεγαλύτερα! Θα το βρεις κάτω από 5 ευρώ...

Εμείς μπορεί να μην βρήκαμε το αυτό καθέ αυτό αλλά σου βρήκαμε ένα παρόμοιο στην πιο οικονομική version του που θα κάνει όμως την ίδια δουλίτσα!

Αν βάλεις ένα περίγραμμα τριγύρω το κόκκινο κραγιόν από μόνο του κάνει τα χείλη να φαίνονται σαρκώδη! Άρα θα έχεις το αποτέλεσμα που έχει και η Ελένη...

Ελένη Μενεγάκη: Με αυτό το κραγιόν κάνει τα χείλη της να φαίνονται μεγαλύτερα! Θα το βρεις κάτω από 5 ευρώ...

Θα το βρεις εδώ

H Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει για πρώτη φορά τα μυστικά ομορφιάς της

Η Ρούλα Σταματοπούλου είναι μια από τις πιο έμπειρες και καταξιωμένες makeup artists στον χώρο της μόδας, της ομορφιάς και της σόουμπιζ στην Ελλάδα σήμερα.

Είτε καλείται να βάψει μία celebrity, είτε να δημιουργήσει makeup looks για την πασαρέλα ή τα περιοδικά, η φυσική προσέγγιση που έχει η ίδια για το μακιγιάζ την κατέστησε απαραίτητη στο χώρο. Συνεχίζοντας φυσικά την λαμπρή καριέρα της, η Ρούλα δημιούργησε ένα beauty blog αφιερωμένο σε μυστικά ομορφιάς, συμβουλές και έξυπνα tips, μέρος του οποίου είναι και το νέο της κανάλι στο YouTube.

Αυτή τη φορά ήτα η σειρά της Ελένης Μενεγάκη να καθίσει μπροστά στην κάμερα και να μιλήσει για τα δικά της μυστικά ομορφιάς. Ποια είναι τα λάθη που έκανε στο παρελθόν όσον αφορά στο μακιγιάζ; Ποιο είναι το αγαπημένο της makeup look και πόση ώρα κάνει να βαφτεί; Τι είναι ομορφιά για εκείνη και ποια είναι τα καλύτερα tips που της έχει χαρίσει η συνεργασία της με τη Ρούλα Σταματοπούλου;

Το βίντεο αυτό θα σας δώσει όλες τις απαντήσεις, ενώ θα γνωρίσετε και λίγο καλύτερα την Ελένη, λίγο πριν μας αποχαιρετήσει για τις φετινές της καλοκαιρινές διακοπές.