3 κραγιόν με λιγότερο από 4 ευρώ - Ξεπουλάνε σαν τρελά

Θα τα φοράς όλο το καλοκαίρι του 2020

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
3 κραγιόν με λιγότερο από 4 ευρώ - Ξεπουλάνε σαν τρελά

Οι τάσεις αλλάζουν με ταχύτητα φωτός και φέτος για το καλοκαίρι 2020 το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα από αυτά τα 3 κραγιόν. Κοστίζουν λιγότερο από 4 ευρώ και ξεπουλάνε ήδη σαν τρελά.

Nude αποχρώσεις ή σκούρες κόκκινες που θα δώσουν άλλον αέρα στις εμφανίσεις σου. Πάντα σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ υπάρχει ένα κραγιόν. Κάθε τσάντα έχει μέσα στης ένα lipstick. Φέτος το καλοκαίρι το δικό σου νεσεσέρ θα χρειαστεί ένα από αυτά τα 3 κραγιόν που βρήκαμε για σένα. Ανήκουν όλα στην εταιρεία Golden Rose.

Πριν δεις την λίστα να σου θυμίσουμε πως είναι βασικό να μην μοιράζεσαι τα καλλυντικά σου με τις φίλες σου! Δες εδώ τον λόγο!

Η λίστα με τα 3 κραγιόν που ξεπουλάνε σαν τρελά

Golden Rose κραγιόν

My Matte Lip Ink! Το νέο, απαλό και μακράς διάρκειας υγρό ματ κραγιόν της Golden Rose με απόλυτα vegan φυτική σύνθεση προσφέρει στα χείλη σας πλήρη χρωματική κάλυψη και εξαιρετικά ματ φινίρισμα.
Η ελαφριά και ανάλαφρη σύνθεσή του γλιστράει απαλά και εύκολα επάνω στα χείλη σας, αφήνοντας ένα πολύ λεπτό στρώμα χρώματος που διατηρεί τα χείλη σας μαλακά, με απόλυτα ματ φινίρισμα.

Η σειρά διατίθεται σε 14 αποχρώσεις

Μπορείς να το βρεις εδώ

Golden Rose κραγιόν κάτω από 4 ευρώ

Το νέο κρεμώδες κραγιόν Satin Lipstick της Golden Rose απλώνεται εύκολα στα χείλη χωρίς να κολλάει, χάρη στην απαλή, κρεμώδη και σατινέ σύνθεσή του με βιταμίνη Ε. Σαγηνευτικά χρώματα που καλύπτουν τέλεια και προσδίδουν πλούσια ενυδάτωση στα χείλη για ώρες!

Η σειρά Satin Lipstick διατίθεται σε 24 υπέροχες αποχρώσεις

Δερματολογικά ελεγμένο, gluten free, cruelty free

Βρες το εδώ

Golden Rose κραγιόν καλοκαίρι 2020

Το νέο κραγιόν Perfect Matte της συλλογής NUDE Look δημιουργεί ματ, φυσικό, βελούδινο χρώμα στα χείλη, χάρη στις υψηλής ποιότητας χρωστικές ουσίες που περιέχουν ενυδατικούς παράγοντες και βιταμίνη Ε. Απλώνεται με άνεση στα χείλη και διατίθεται σε 3 φυσικές nude αποχρώσεις, μεγάλης διάρκειας. Σε συσκευασία 4,2 gr.

Διατίθεται σε 3 αποχρώσεις: 01 (Coral Nude), 02 (Peachy Nude), 03 (Pinky Nude)

Δερματολογικά ελεγμένο, paraben free, gluten free, cruelty free

Αγόρασέ το από εδώ