Πως να κάνεις το all day μακιγιάζ της Αθηνάς Οικονομάκου - Εύκολα beauty tips

Όλα τα καλλυντικά που πρέπει να χρησιμοποιήσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πως να κάνεις το all day μακιγιάζ της Αθηνάς Οικονομάκου - Εύκολα beauty tips

Με αέρα καλοκαιριού, η ηθοποιός, παρουσιάστρια και influencer Αθηνά Οικονοµάκου έβγαλε µία εντυπωσιακή selfie, υιοθετώντας ένα εξωτικό µακιγιάζ, που «έριξε» κυριολεκτικά το Instagram. Η ίδια προτίµησε µπρονζέ τόνους, ενώ για τα µαλλιά της επέλεξε ως αξεσουάρ ένα µπλε τιρµπάνι, που συµπλήρωσε µοναδικά το look της. Δες πώς θα την αντιγράψεις κι εσύ.

SUMMER VIBES

Aπό τη ΒΑΣΩ ΑΡΓΥΡΕΑ

Αθηνά Οικονομάκου

HOW TO

Ξεκίνα εφαρµόζοντας σε καθαρή επιδερµίδα την αντηλιακή σου κρέµα. Στη συνέχεια άπλωσε λίγο υγρό make up, για καλυπτικότητα και οµοιοµορφία. Αφού ολοκληρώσεις µε τη βάση σου, εφάρµοσε µία σκούρα καφέ σκιά στα πάνω βλέφαρα, δηµιουργώντας ένα ελαφρύ smokey eye look, που θα ολοκληρώσεις µε δύο στρώσεις µαύρης µάσκαρας στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες. Με ένα µεγάλο πινέλο άπλωσε κατά µήκος των ζυγωµατικών σου λίγο µπρόνζερ, ενώ για τα χείλη προτίµησε ένα lip balm σε ροδακινί απόχρωση. Τέλος, για το χτένισµά σου, µάζεψε τα µαλλιά σου πίσω, αφήνοντας µερικές τούφες να πέφτουν µπροστά, και στη συνέχεια τοποθέτησε το τιρµπάνι για να πετύχεις αυτό το exotic hair look.

Σου έχω όμως κι άλλα beauty tip, όχι μόνο από την Αθηνά Οικονομάκου, αλλά και από άλλες Ελληνίδες celebrities

TIP
Εφοδιάσου µε ένα mist προσώπου, που θα φρεσκάρει το µακιγιάζ στο λεπτό, ενώ θα διατηρήσει αναλλοίωτο το µακιγιάζ σου για περισσότερες ώρες.