Graphic liner: Τα προϊόντα που χρειάζεσαι για τονισμένο βλέμμα

Για τα μάτια σου μόνο!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Graphic liner: Τα προϊόντα που χρειάζεσαι για τονισμένο βλέμμα

Το τονισμένο βλέμμα, αυτή τη σεζόν, βρίσκεται στο επίκεντρο μέσα από γραμμικά σχέδια που παίρνουν σάρκα και οστά με εργαλείο-κλειδί το μαύρο eyeliner. Επιστράτεψε λοιπόν έμπνευση και φαντασία και δημιούργησε ευφάνταστα makeup look, που αναδεικνύουν το βλέμμα κάνοντάς το μακιγιάζ σου πιο σέξι από ποτέ.

To how to της εφαρμογής

Αρχικά σχηµάτισε µια λεπτή γραµµή eyeliner ξεκινώντας από τις κόγχες των µατιών σου. Στη συνέχεια, και µε φορά προς την εξωτερική τους γωνία, δηµιούργησε µια ελαφριά κλίση προς τα έξω και προς τα πάνω. Εάν δυσκολεύεσαι µε το υγρό eyeliner δοκίµασέ το µε ένα µαλακό µαύρο µολύβι.

Graphic liner

Η ευαίσθητη περιοχή των µατιών επιτάσσει εξειδικευµένη φροντίδα µε τις κατάλληλες κρέµες και µάσκες για την επίµαχη περιοχή, που θα την φροντίσουν όπως πρέπει.

Το τονισµένο βλέµµα, αυτήν τη σεζόν, βρίσκεται στο επίκεντρο µέσα από γραµµικά σχέδια που δηµιουργούνται µε εργαλείο-κλειδί το µαύρο eyeliner. Άφησε, λοιπόν, τη φαντασία σου ελεύθερη και δηµιούργησε ευφάνταστα make-up looks, που αναδεικνύουν το βλέµµα, κάνοντάς το µακιγιάζ σου πιο sexy από ποτέ.

Τα προϊόντα-κλειδί