Limited edition συλλογή μακιγιάζ εμπνευσμένη από τον φανταστικό κόσμο της Wakanda!

Η δύναμη του Black Panther υπάρχει μέσα σου και με τη νέα συλλεκτική σειρά μακιγιάζ της M.A.C. μπορείς να δημιουργήσεις τις δικές σου επικές στιγμές

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram - @maccosmeticsgreece
Instagram - @maccosmeticsgreece

H limited edition συλλογή #MACxWakandaForever-εμπνευσμένη από την ταινία «Black Panther της Marvel Studios: Wakanda Forever»- είναι μια σειρά από πλούσιες, έντονες αποχρώσεις, που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις υπέροχα beauty looks για κάθε περίσταση.

Marvel Studios' Black Panther Collection της M.A.C

Λίγα λόγια για τη συλλογή

Στη συλλεκτική συλλογή θα βρεις:

  • Την Eye Shadow x 8: Marvel Studios' Black Panther Collection της M.A.C, μια παλέτα σκιών οκτώ αποχρώσεων με κρεμώδη και αισθησιακή υφή σε γήινα ματ χρώματα και λαμπερούς μεταλλικούς τόνους, που αποπνέει την αισθητική και το δυναμισμό από το σκηνικό και τους χαρακτήρες της Wakanda.
  • Τέσσερις limited αποχρώσεις κραγιόν: Wakandan Sunset (φωτεινό ψυχρό φούξια), Dora Milaje (ματ μπλε-κόκκινο), Royal Integrity (ματ θερμό καφέ) και Story Of Home (ροζ nude).
  • Το Love Me Lipcolor με τις: The Shadows (μαύρο), Thicker Than Water (βαθύ κόκκινο), Show Off (κόκκινο-μπρονζέ) και Wakanda Forever (έντονο μωβ) αποχρώσεις.
  • Το Lipglass στην απόχρωση Feelin’ It, ένα διάφανο χρυσό lipglass που ταιριάζει σε όλους, αποπνέοντας κινηματογραφική λάμψη που θα σε συναρπάσει.
  • Το duo Extra Dimension Skinfinish στη ζεστή Royal Challenge απόχρωση και
  • Το Royal Vibrancy, ένα χρυσαφένιο σοκολατί μπρόνζερ, που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Marvel Studios' Black Panther Collection της M.A.C