To natural beauty look της Μαριέττας Χρουσαλά που θα θες να αντιγράψεις φέτος το καλοκαίρι!

Η εντυπωσιακή επιχειρηματίας λατρεύει το φυσικό μακιγιάζ, που είναι και το σήμα κατατεθέν της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Studio Panoulis Photo Agency
Studio Panoulis Photo Agency

Λάτρης του natural makeup look η εντυπωσιακή επιχειρηματίας, Μαριέττα Χρουσαλά, υιοθετεί πολύ συχνά το συγκεκριμένο μακιγιάζ για τις εμφανίσεις της, όπως έκανε και εδώ σε πρόσφατη εκδήλωση που παρευρέθηκε, αναδεικνύοντας έτσι την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της. (διάβασε 30+1 μυστικά για τέλεια επιδερμίδα)

Όσο για το αγαπημένο της χτένισμα; Αυτό δεν είναι άλλο από το sleek hair look, που συμπλήρωσε ιδανικά το φυσικό μακιγιάζ της. Δες πως να το αντιγράψεις και εσύ. (δες πως θα πετύχεις το τέλειο sleek hair look)

Κάνε copy το natural beauty look της Μαριέττας Χρουσαλά

  • Άπλωσε σε καθαρή επιδερμίδα μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα, που θα προστατέψει το δέρμα σου από την ηλιακή ακτινοβολία χαρίζοντάς του ομοιομορφία και κάλυψη.
  • Στη συνέχεια άπλωσε σε όλο το κινητό βλέφαρο και το καπάκι μια μπεζ σκιά και μετά εφάρμοσε στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες δυο στρώσεις μαύρης μάσκαρα.
  • Για ένα φυσικό ροδαλό αποτέλεσμα στο πρόσωπό σου άπλωσε με ένα μεγάλο πινέλο λίγο ροδακινί ρουζ στο κέντρο των ζυγωματικών σου, ενώ για τα χείλη προτίμησε ένα lip balm σε απαλή ροζ απόχρωση.
  • Τέλος, σε ό,τι αφορά το hair-look σου κάνε μια χωρίστρα στο πλάι και με μια πρέσα μαλλιών ίσιωσε τούφα-τούφα τα μαλλιά σου για να δημιουργήσεις το ίσιο αυτό εφέ.

Bonus tip

Με ένα μηχανικό μολύβι φρυδιών τελειοποίησε το σχήμα τους γεμίζοντας τυχόν κενά. Μόλις τελειώσεις χτένισέ τα προς τη φυσική τους φορά με το βουρτσάκι του.

Μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram αποδεικνύει το πόσο λατρεύει το natural makeup look.

Δες τι προϊόντα θα χρειαστείς για να το πετύχεις