Νικήστε τον χρόνο με τη σειρά Orzene Chrono Block

Νικήστε τον χρόνο με τη σειρά Orzene Chrono Block
Aυτό το καλοκαίρι, φρόντισε μετά τις βουτιές σου στη θάλασσα ή στην πισίνα, να περιποιηθείς τα μαλλιά σου με τη νέα σειρά από το Orzene Μπύρας!

Επειδή τώρα, όσο ποτέ άλλοτε, θέλεις να προστατέψεις τα μαλλιά σου από τον καυτό ήλιο και το αλάτι της θάλασσας, σού έχουμε τη λύση: Την ολοκαίνουρια σειρά για την περιποίηση των φθαρμένων, εύθραυστων και άτονων μαλλιών Orzene Chrono Block. Το σαμπουάν, η κρέμα μαλλιών και η μάσκα της σειράς, διαθέτουν πρωτοποριακές αντιγηραντικές συνθέσεις που θωρακίζουν την τρίχα από τα σημάδια της γήρανσης και την αναδομούν άμεσα. 'Ετσι χαρίζουν στα μαλλιά σου υγιή και νεανική όψη!

Η σειρά Orzene Chrono Block, υπόσχεται εντατική αποκατάσταση της υγρασίας της τρίχας, βαθιά θρέψη και φυσικά λάμψη, ενώ σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες συμβάλλει στην αύξηση της αντοχής της τρίχας, κάνοντάς την λεία σαν μετάξι! Να θυμάσαι πως όλα τα προϊόντα της σειράς έχουν ένα υπέροχο διακριτικό άρωμα μπύρας το οποίο διαρκεί όλη μέρα, ενώ χάρη στην προβιταμίνη Β5 (που βρίσκεται στην μπύρα) τα μαλλιά σου θα δείχνουν υπέροχα. Σημείωσε πως η σειρά Orzene Μπύρας δεν έχει Parabens (χημικά συντηρητικά) και είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση!

Γιατί να επιλέξεις τα προϊόντα Orzene Chrono Block;

  1. Βοηθούν την τρίχα να δυναμώσει από τη ρίζα

  2. Προλαμβάνει την αποδόμηση της κερατίνης.



  1. Θρέφει τα μαλλιά και αυτά αποκτούν όγκο, δύναμη και λεία υφή.



  1. Προσφέρει λάμψη που διαρκεί.


Το σαμπουάν είναι σχετικά λεπτόρρευστο, με ένα κεχριμπαρένιο χρώμα, κάνει εύκολα αφρό ενώ καθαρίζει σε βάθος. Αν προορίζεται μάλιστα για ξηρά μαλλιά δεν επηρεάζει αρνητικά τις λιπαρές ρίζες.

SHAMPOO-CHRONO-BLOCK-series-1

Η κρέμα μαλλιών όσο και η μάσκα απλώνονται από τη μέση του μήκους των μαλλιών και προς τις άκρες κι έτσι δεν επιβαρύνουν τις ρίζες με ενδεχόμενη λιπαρότητα. Συγκεκριμένα η κρέμα μαλλιών αφήνει τα μαλλιά πολύ μαλακά και τα θρέφει σε βάθος.

CONDITIONER-CHRONO-BLOCK-series

Ενώ με τη χρήση της μάσκας μαλλιών η τρίχα γίνεται πολύ πιο λεία και δεν τίθεται καν θέμα μπερδέματος!

 

MASK-CHRONO-BLOCK-series