Klorane: Χρυσαφένιες ανταύγειες με χαμομήλι και μέλι!

Klorane: Χρυσαφένιες ανταύγειες με χαμομήλι και μέλι!
Η σειρά φροντίδας για ξανθά και καστανόξανθα μαλλιά, Camomille της Klorane, που αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο στον κόσμο, ανανεώνει τις συνθέσεις της! Τα νέα προϊόντα της σειράς, υπόσχονται να φέρουν τον “ήλιο” στα μαλλιά σου χαρίζοντας έξτρα φωτεινότητα και λάμψη.

Τα τελευταία 50 χρόνια τα εργαστήρια Klorane επέλεξαν ένα συγκεκριμένο είδος χαμομηλιού, το Matricaria recutita L , ως βασικό συστατικό για μια εξειδικευμένη σειρά, την Camomille, που προσφέρει όμορφες χρυσαφένιες ανταύγειες στα ξανθά και καταστανόξανθα μαλλιά. To συγκεκριμένο συστατικό χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε απιγενίνη-μια κίτρινη χρωστική ουσία που υπάρχει στα πέταλα του άνθους-σταθεροποιείται στα λέπια της τρίχας, χωρίς να διεισδύει σε αυτήν, αφήνοντας μια φυσική λάμψη στα μαλλιά.kloraneteliko11

Λίγα λόγια για το χαμομήλι Matricaria recutita L.
Η συγκεκριμένη ποικιλία χαμομηλιού καλλιεργείται στην Αίγυπτο σε αμμώδη εδάφη κάτω από το ζεστό ήλιο που ευνοεί την ανάπτυξή του με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον οικοσύστημα. Περνάει από ποιοτικό έλεγχο βάσει των αυστηρών προδιαγραφών της τεχνογνωσίας των Βοτανολογικών Εργαστηρίων της Pierre Fabre και η συλλογή του πραγματοποιείται από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο, όταν το φυτό βρίσκεται σε πλήρη ανθοφορία. Στη συνέχεια, οι ταξιανθίες αποξηραίνονται φυσικά κάτω από τον ήλιο και στη συνέχεια αποστέλλονται για φυτική εκχύλιση στα Εργαστήρια μας στο Gaillac στην περιοχή Tarn. Σήμερα, κλείνοντας σχεδόν μισό αιώνα από αυτήν την καινοτομία, η Klorane, ανανεώνει τη σειρά Camomille, με προϊόντα που περιέχουν το ευεργετικό αυτό συστατικό και το μέλι, μεταξύ άλλων, για να συνεχίσει να σου χαρίζει χρυσαφένιες ανταύγειες και έξτρα φωτεινότητα στα μαλλιά σου. Στη νέα σειρά, που είναι ιδανική για όλη την οικογένεια αλλά και για παιδιά άνω των 3 ετών, χάρη στη σύνθεσή της, θα βρεις το σαμπουάν, τη μαλακτική κρέμα, το ξύδι λάμψης καθώς και το σπρέι λάμψης.
Ανάλαφρος καθαρισμός
Το σαμπουάν χαμομήλι της σειράς, με ήπια καθαριστικά συστατικά, διευκολύνει το χτένισμα αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και λαμπερά. Σημείωσε ότι στη φόρμουλά του δεν περιέχεται σιλικόνη, paraben, MIT και φαινοξυαιθανόλη, ενώ ακόμη έχει βιοδιασπώμενη σύνθεση. Στα plus του σημείωσε το χρυσαφένιο άγγιγμα που θα αφήσει στα μαλλιά σου αλλά και το νέο άρωμα από ανθόμελο.

4
Σύμμαχος... απαλότητας
Με νέα σύνθεση, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα χαμομηλιού για ακόμη περισσότερες ξανθιές ανταύγειες, η μαλακτική κρέμα της σειράς εμπλουτίστηκε με 4 νέα αποτελεσματικά συστατικά για ευκολοχτένιστα μαλλιά με έντονη λάμψη. Επίσης, χάρη στα ευεργετικά συστατικά της, ξεμπλέκει, θρέφει σε βάθος αλλά και επανορθώνει τα μαλλιά.

2
Μυστικό λάμψης
Το ξύδι λάμψης με χαμομήλι και νέα σύνθεση χάρη στο όξινο pH του, λειαίνει τα λέπια, αφαιρεί τα κατάλοιπα και τα άλατα του νερού φωτίζοντας τα μαλλιά σου σε χρόνο dt. Σημείωσε ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με δύο τρόπους: ο πρώτος είναι να εφαρμόσεις μια μικρή ποσότητα στις ρίζες και στις άκρες και μετά να ξεπλύνεις και ο δεύτερος είναι να διαλύσεις 2 καπάκια σε ένα λίτρο νερό στο τελευταίο ξέβγαλμα των μαλλιών.

3New entry!
To σπρέι λάμψης είναι το νέο μέλος της οικογένειας Camomille Klorane που ήρθε για να φωτίσει ακόμη περισσότερο τις ξανθές ανταύγειες όλο το χρόνο. Με νέα σύνθεση, εμπλουτισμένη με χαμομήλι και μέλι και με δύο παράγοντες που διευκολύνουν το χτένισμα, το σπρέι προσφέρει ένα φυσικό αποτέλεσμα, ενώ με συχνή χρήση οι ανταύγειες σταδιακά γίνονται όλο και πιο φωτεινές χωρίς ωστόσο να ξεθωριάζουν! Σημείωσε ότι η φόρμουλά του είναι υψηλής παιδιατρικής ανεκτικότητας για όλη την οικογένεια και για παιδιά από 3 ετών και πάνω, χωρίς σιλικόνη, αμμωνία και υπεροξείδιο του υδρογόνου.

1