Teta’s Lab: Beautè με διάσημη υπογραφή!

Teta’s Lab: Beautè με διάσημη υπογραφή!
Τώρα η φροντίδα από την κορυφή μέχρι τα νύχια έχει τη σφραγίδα της celebrity nail-artist και παρουσιάστριας, Τέτας Καμπουρέλη, η οποία πρόσφατα λάνσαρε τη δική της ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης, που ακούει στο όνομα Teta's Lab.

_MG_1265Μια τριλογία προϊόντων φροντίδας για την επιδερμίδα, που φέρει την υπογραφή της δημοφιλούς Τέτας έρχεται για να ταράξει τα νερά του πλανήτη της ομορφιάς. Συγκεκριμένα, στην ολοκαίνουργια σειρά Teta’s Lab θα βρεις 3 προϊόντα φροντίδας- ένα προϊόν σύσφιξης, που δρα ενάντια και στην κυτταρίτιδα, ένα peeling σώματος και μια ενυδατική κρέμα χεριών και ποδιών- που μέχρι σήμερα, μόνο οι πελάτισσες του “Teta Beauty Salon” μπορούσαν να απολαύσουν.
Beauty must-have!
H κρέμα κατά της κυτταρίτιδας, ξεχωρίζει από τη σειρά Teta's Lab. Και αυτό γιατί δημιουργήθηκε από την Τέτα μετά από πολυετείς μελέτες. Σημείωσε ότι στη φόρμουλά της περιέχονται αποτελεσματικά φυσικά συστατικά, που βοηθούν στην καύση του λίπους. Επίσης, προσφέρει σφριγηλή και ελαστική επιδερμίδα, ενώ ενυδατώνει σε βάθος μειώνοντας την όψη “φλοιού πορτοκαλιού”.
Σωστή εφαρμογή
Εφάρμοσε σε καθαρή και καλά σκουπισμένη επιδερμίδα μια μικρή ποσότητα και κάνε ένα ελαφρύ μασάζ -με κυκλικές κινήσεις από πάνω προς τα κάτω- πέντε φορές την εβδομάδα, εστιάζοντας στους γλουτούς και στους μηρούς και τρεις φορές την εβδομάδα στην κοιλιά και στα χέρια. Για ακόμα πιο ορατά αποτελέσματα, εφάρμοσέ την πριν από το peeling σώματος της σειράς.


Η τριλογία ολοκληρώνεται...
Η κρέμα απολέπισης (peeling) και η κρέμα χεριών και ποδιών συμπληρώνει τη σειρά φροντίδας. Το peeling της σειράς, αναζωογονεί άμεσα το δέρμα σου αφήνοντας μια υπέροχη διακριτική μυρωδιά. Επίσης, η προβιταμίνη Β5 και το εκχύλισμα χαμομηλιού της σύνθεσης, ανακουφίζουν άμεσα από τυχόν ερεθισμούς ή κοκκινίλες. Όσο για την κρέμα χεριών και ποδιών, χάρη στα ευεργετικά συστατικά της σύνθεσής της με ενυδατικά έλαια από αμύγδαλο και ηλίανθο και βούτυρο καριτέ θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα σου, ενώ είναι ιδανική για καθημερινή χρήση, καθώς διατηρεί τα άκρα σου βελούδινα!

Info:
Tα προϊόντα της νέας σειράς Teta’s Lab θα τα βρεις εκτός από τα καταστήματά της και online στο teta.gr καθώς και σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Κάντε like στη σελίδα Teta Beauty Salon στοFacebook –https://www.facebook.com/teta.beautysalon/?fref=ts